P√ĀLY√ĀZATI FELH√ćV√ĀS ‚ÄěEgy√ľtt, k√∂z√∂ss√©gben Hajd√ļ-Biharban‚ÄĚ c√≠mŇĪ, TOP-5.3.2-17-HB1-2021-00002 azonos√≠t√≥sz√°m√ļ projekt keret√©ben - Rajzp√°ly√°zat gyerekeknek

Nyomtat√°s

A Hajd√ļ-Bihar Megyei √Ėnkorm√°nyzat rajzp√°ly√°zatot hirdet 6-14 √©ves gyerekek r√©sz√©re.

 1. A p√°ly√°zati program c√©lkitŇĪz√©sei:

A Hajd√ļ-Bihar Megyei √Ėnkorm√°nyzat (4024 Debrecen, Piac u. 54.) 2022. √©vben t√°mogat√°st nyert az ‚ÄěEgy√ľtt, k√∂z√∂ss√©gben Hajd√ļ-Biharban‚ÄĚ c√≠mŇĪ, TOP-5.3.2-17-HB1-2021-00002 azonos√≠t√≥sz√°m√ļ projekt megval√≥s√≠t√°s√°hoz.

A T√°mogat√°si SzerzŇĎd√©s alapj√°n a projektben ‚Äěa tervezett int√©zked√©sek eredm√©nyek√©pp k√∂z√∂ss√©gi, t√©rs√©gi, megyei √©s telep√ľl√©si identit√°st erŇĎs√≠tŇĎ akci√≥k ker√ľlnek megval√≥s√≠t√°sra, melynek eredm√©nyek√©nt fejlŇĎdik a k√∂z√∂ss√©g egym√°s ir√°nti felelŇĎss√©gtudata, a k√∂z√∂ss√©ghez val√≥ tartoz√°s √©rz√©se, valamint a r√©gi hagyom√°nyok, szok√°sok, t√∂rt√©nelmi m√ļltunk feleleven√≠t√©se √©s √°pol√°sa.‚ÄĚ A TOP-5.3.2-17. sz√°m√ļ felh√≠v√°s szerint ‚Äěa k√∂z√∂ss√©gi, t√©rs√©gi identit√°s, a telep√ľl√©shez, t√©rs√©ghez k√∂tŇĎd√©s a legt√∂bb telep√ľl√©sen, t√©rs√©gben erŇĎs√≠t√©sre szorul. Ez√©rt fontos a t√°rsadalmi aktivit√°s √©s egy√ľttmŇĪk√∂d√©s n√∂vel√©se. A telep√ľl√©si, t√©rs√©gi, megyei k√∂z√∂ss√©gek erŇĎs√≠t√©s√©ben kiemelt szerepet k√©pesek bet√∂lteni a c√©lzott k√∂z√∂ss√©gi programok, rendezv√©nyek.‚ÄĚ

A Hajd√ļ-Bihar Megyei √Ėnkorm√°nyzat a projekt megval√≥s√≠t√°sa sor√°n rajzp√°ly√°zatot szervez a 6-14 √©ves koroszt√°ly sz√°m√°ra, melyben a helyi √©rt√©kek megismer√©s√©t, a hagyom√°nyok feleleven√≠t√©s√©t, a megyei identit√°s erŇĎs√≠t√©s√©t helyezi az alkot√°sok k√∂z√©ppontj√°ba.

 1. A pályázati felhívás címzettjei:

A p√°ly√°zatot a p√°lyamunk√°t k√©sz√≠tŇĎ gyerek t√∂rv√©nyes k√©pviselŇĎje, illetve a p√°lyamunk√°t k√©sz√≠tŇĎ gyerek ny√ļjthatja be az al√°bbi koroszt√°lyok szerint:

 • ALS√ď TAGOZAT
 • FELSŇź TAGOZAT

A 14. √©let√©v√ľket bet√∂lt√∂tt di√°kok abban az esetben vehetnek r√©szt a versenyen, ha a bead√°si hat√°ridŇĎ idŇĎpontj√°ig √°ltal√°nos iskola 8. oszt√°ly√°nak vagy 6 oszt√°lyos gimn√°zium 2. √©vfolyam√°nak tanul√≥i voltak.

A rajzp√°ly√°zat meghirdet√©se online m√≥don a megy√©ben mŇĪk√∂dŇĎ √°ltal√°nos iskol√°k, valamint a 6 oszt√°lyos gimn√°ziumi k√©pz√©st ny√ļjt√≥ k√∂z√©piskol√°k k√∂zremŇĪk√∂d√©s√©vel t√∂rt√©nik.

 1. Pályázati kategória:

Olyan p√°lyamŇĪvek be√©rkez√©s√©t v√°rjuk, melyek az adott korcsoportba tartoz√≥ gyerekek alkot√≥i szabad fant√°zia szerinti, a helyi √©rt√©kek megismer√©s√©t, a hagyom√°nyok feleleven√≠t√©s√©t, a megyei identit√°s erŇĎs√≠t√©s√©t helyezik k√∂z√©ppontba. A vegyes technik√°val k√©sz√ľlt alkot√°sok t√©m√°ja: a lak√≥hely, szŇĪkebb k√∂rnyezet sz√©ps√©geinek, √©rt√©keinek bemutat√°sa.

Egy p√°ly√°z√≥ gyermek √∂sszesen maximum 3 p√°lyamŇĪvel indulhat.

A p√°lyamŇĪ formai krit√©riumai: a rajz maximum A/3 m√©retŇĪ pap√≠rlapon k√©sz√ľlhet: sz√≠nes, fekete-feh√©r, ak√°r mont√°zs. Haszn√°lhat√≥ fest√©k, ceruza, toll, zs√≠rkr√©ta stb.

 1. A p√°ly√°zat elb√≠r√°l√°s√°nak m√≥dja √©s idŇĎpontja:

A p√°ly√°zatokat 2023. janu√°r 13. napj√°ig, az erre kijel√∂lt szakember √©rt√©keli. A d√≠jazottak az √°ltaluk csatolt adatlapon megadott e-mail c√≠men kereszt√ľl, a zsŇĪri d√∂nt√©s√©t k√∂vetŇĎ 5 munkanapon bel√ľl ker√ľlnek √©rtes√≠t√©sre.

 Az alkot√°sok zsŇĪriz√©se k√©t korcsoportban t√∂rt√©nik: √°ltal√°nos iskola als√≥ √©s felsŇĎ tagozatai.

A p√°ly√°zat korcsoportonk√©nti elsŇĎ h√°rom helyezettje k√∂nyv- √©s kreat√≠v mŇĪv√©szeti csomagban r√©szes√ľl.
A d√≠jak √°tad√°s√°nak pontos idŇĎpontja k√©sŇĎbb ker√ľl kijel√∂l√©sre (v√°rhat√≥ √°tad√°si idŇĎpont: 2023 janu√°r-febru√°r).

A d√≠jazott alkot√°sokat 2023 elsŇĎ negyed√©v√©ben a megye t√∂bb helysz√≠n√©n ki√°ll√≠t√°sokon l√°thatja majd a k√∂z√∂ns√©g.


A zsŇĪri fenntartja a jogot, hogy k√ľl√∂n indokl√°s n√©lk√ľl nem hirdet nyertest. A zsŇĪri d√∂nt√©se, eredm√©nye jogi √ļton nem t√°madhat√≥.

 1. A p√°ly√°zat beny√ļjt√°s√°nak m√≥dja √©s hat√°rideje:

A p√°ly√°zatokat a MegrendelŇĎ sz√©khely√©re lehet beny√ļjtani szem√©lyesen, vagy postai √ļton- mindk√©t esetben a p√°lyamŇĪvet a kit√∂lt√∂tt adatlappal, nem √∂sszehajtva, a be√©rkez√©si hat√°ridŇĎ figyelembev√©tel√©vel k√©rj√ľk leadni.

Szem√©lyesen: a Hajd√ļ-Bihar Megyei √Ėnkorm√°nyzat, 4024 Debrecen, Piac utca 54. sz√°m alatti Megyeh√°za √©p√ľlet√©nek f√∂ldszintj√©n l√©vŇĎ 7. √©s 13. sz√°m√ļ irod√°kba 2022. december 21. napj√°ig; ezt k√∂vetŇĎen a Megyeh√°za V√°rmegyeh√°za utca felŇĎli bej√°rat√°n√°l l√©vŇĎ port√°n;

Postai √ļton: a Hajd√ļ-Bihar Megyei √Ėnkorm√°nyzat levelez√©si c√≠m√©re - 4024 Debrecen, Piac utca 54. -, k√©rj√ľk a bor√≠t√©kon felt√ľntetni ‚ÄěEgy√ľtt, k√∂z√∂ss√©gben Hajd√ļ-Biharban, Rajzp√°ly√°zat‚ÄĚ.

A pályázati boríték tartalma:

 • a p√°ly√°z√≥ t√∂rv√©nyes k√©pviselŇĎj√©nek √©s a p√°ly√°z√≥ gyermek szem√©lyes adatait tartalmaz√≥ adatlap (amely tartalmazza az √©rintetti t√°j√©koztat√≥t);
 • a nevezni k√≠v√°nt, a k√©sz√≠tŇĎ gyermek al√°√≠r√°s√°val ell√°tott, saj√°t k√©zzel k√©sz√≠tett p√°lyamŇĪ.

A postai √ļton megk√ľld√∂tt p√°ly√°zat eset√©n a bor√≠t√©kra k√©rj√ľk j√≥l l√°that√≥an √©s olvashat√≥an felt√ľntetni: ‚ÄěEgy√ľtt, k√∂z√∂ss√©gben Hajd√ļ-Biharban, Rajzp√°ly√°zat‚ÄĚ.

A rajz h√°toldal√°n is k√©rj√ľk felt√ľntetni az ‚ÄěEgy√ľtt, k√∂z√∂ss√©gben Hajd√ļ-Biharban, Rajzp√°ly√°zat‚ÄĚ feliratot, tov√°bb√° a p√°ly√°z√≥ neve, sz√ľlet√©si d√°tuma √©s lakc√≠me, mindez a p√°ly√°zati adatlappal egyezŇĎen.

 1. Pályázati feltételek:

P√°ly√°zni eredeti tartalm√ļ, a p√°ly√°z√≥ √°ltal k√©sz√≠tett mŇĪvel lehet. Nem ny√ļjthat√≥k be kor√°bbi p√°ly√°zatokon m√°r d√≠jazott alkot√°sok, tov√°bb√° nem a p√°ly√°z√≥ √°ltal k√©sz√≠tett, ak√°r r√©szben m√°st√≥l sz√°rmaz√≥ mŇĪ, valamint kor√°bban elektronikus, vagy nyomtatott form√°ban m√°r publik√°lt mŇĪ.

A p√°ly√°z√≥ kiz√°r√≥lag a saj√°t szellemi tulajdon√°t k√©pezŇĎ, eredeti alkot√°s√°val p√°ly√°zhat.

A p√°ly√°z√≥ a p√°ly√°zati lap al√°√≠r√°s√°val a p√°lyamunk√°j√°r√≥l kijelenti, hogy az saj√°t szellemi tulajdon√°t k√©pezŇĎ mŇĪve, tov√°bb√° felelŇĎss√©get v√°llal az√©rt, hogy az √°ltala beny√ļjtott p√°lyamunka nem s√©rti m√°s szerzŇĎi jog√°t. Ezen felt√©tel megs√©rt√©se eset√©n a p√°ly√°z√≥ p√°ly√°zata √©rv√©nytelenn√© v√°lik, d√≠jat nem kaphat, vagy ha ez a d√≠j √°tad√°s√°t k√∂vetŇĎen v√°lik ismertt√©, akkor a p√°ly√°z√≥ k√∂teles a d√≠jat visszaszolg√°ltatni, vagy annak ellen√©rt√©k√©t visszafizetni.

Csak természetes személyek pályázhatnak, egyéni munkával.

A p√°lyamŇĪ nem s√©rthet szem√©lyes jogokat, nemzeti, etnikai, vall√°si vagy politikai √©rdekeket, j√≥ erk√∂lcsbe, j√≥ √≠zl√©sbe nem √ľtk√∂zhet, s√©rtŇĎ, durva k√©pet (kifejez√©st) nem tartalmazhat. Azt a p√°lyamŇĪvet, amely megs√©rti ezt a felt√©telt, a p√°ly√°zat ki√≠r√≥ja √©rdemi b√≠r√°lat n√©lk√ľl kiz√°rja a p√°ly√°zatb√≥l.

Az √©rv√©nyes p√°ly√°zat felt√©tele a p√°ly√°zati anyag ‚Äď a val√≥s adatokkal hi√°nytalanul kit√∂lt√∂tt √©s al√°√≠rt adatlap √©s a p√°lyamŇĪ egy√ľttesen ‚Äď megfelelŇĎ form√°tumban val√≥ elk√ľld√©se. Az √©rv√©nytelen, hi√°nyos p√°lyamunk√°k nem vesznek r√©szt a p√°ly√°zaton.

A p√°lyamŇĪ bek√ľld√©se egyben azt is jelenti, hogy a p√°ly√°z√≥ elfogadja a p√°ly√°zat felt√©teleit. Kiskor√ļ p√°ly√°z√≥ eset√©n a bek√ľldŇĎ t√∂rv√©nyes k√©pviselŇĎ nyilatkozik.

A hat√°ridŇĎ ut√°n be√©rkezett p√°lyamunk√°kat nem √°ll m√≥dunkban elfogadni.

Nevezési díj nincs.

 1. FelelŇĎss√©g kiz√°r√°sa √©s adatkezel√©s:

Ha a p√°lyamŇĪ b√°rmilyen m√≥don harmadik szem√©ly szerzŇĎi vagy szem√©lyis√©gi jogait s√©rti, az√©rt a p√°ly√°z√≥t (t√∂rv√©nyes k√©pviselŇĎt) terheli a felelŇĎss√©g.

A p√°ly√°zatra beny√ļjtott szem√©lyes adatok kezel√©se az √©rintett √∂nk√©ntes hozz√°j√°rul√°s√°n alapul, melyet a p√°ly√°z√≥ a p√°ly√°zat beny√ļjt√°s√°val elismer.

A hozz√°j√°rul√°s tartalma: a p√°ly√°z√≥ a rajzk√©sz√≠tŇĎ p√°ly√°zaton t√∂rt√©nŇĎ r√©szv√©tel√©vel hozz√°j√°rul, hogy a rajz vonatkoz√°s√°ban korl√°toz√°s n√©lk√ľli felhaszn√°l√°si jogot biztos√≠t a Hajd√ļ-Bihar Megyei √Ėnkorm√°nyzat nyomtatott, online √©s k√∂z√∂ss√©gi m√©dia fel√ľletein t√∂rt√©nŇĎ megjelentet√©s√©hez. A szem√©lyes adatokat a felh√≠v√°s mell√©klet√©t k√©pezŇĎ adatlap felhaszn√°l√°s√°val kell k√∂z√∂lni.

A p√°ly√°zat beny√ļjt√≥ja hozz√°j√°rul ahhoz, hogy a p√°ly√°zat ki√≠r√≥ja a p√°lyamŇĪrŇĎl k√©sz√ľlt reprodukci√≥t nyomtatott, vagy elektronikus form√°ban t√∂bbsz√∂r√∂zze, valamint megjelentesse.

A p√°ly√°z√≥k √°ltal megadott szem√©lyes adatokat a p√°ly√°zat ki√≠r√≥ja az adatb√°zis√°ban regisztr√°lja, azokat ‚Äď a n√©v kiv√©tel√©vel ‚Äď harmadik szem√©lynek csak a p√°ly√°z√≥ k√ľl√∂n beleegyez√©s√©vel adhatja ki.

A p√°ly√°zat ki√≠r√≥ja a p√°ly√°zati ki√≠r√°sban le√≠rtak megv√°ltoztat√°s√°nak jog√°t ‚Äď a szerzŇĎi jogra vonatkoz√≥ kit√©telek kiv√©tel√©vel ‚Äď fenntartja.

Az eredeti mŇĪveket a p√°ly√°zat ki√≠r√≥j√°nak nem √°ll m√≥dj√°ban visszajuttatni. A p√°ly√°zatban meghirdetett v√°ndorki√°ll√≠t√°sok megrendez√©s√©t k√∂vetŇĎen lehetŇĎs√©g van az eredeti munk√°k √°tv√©tel√©re, a Hajd√ļ-Bihar Megyei √Ėnkorm√°nyzat, 4024 Debrecen, Piac utca 54. sz√°m alatti Megyeh√°za √©p√ľlet√©nek f√∂ldszintj√©n l√©vŇĎ 13. sz√°m√ļ irod√°j√°ban, 2023. √°prilis 17 √©s 21. k√∂z√∂tt. Az ebben az idŇĎszakban √°t nem vett munk√°k t√°rol√°s√°t a p√°ly√°zat ki√≠r√≥ja nem tudja biztos√≠tani.

A p√°ly√°zat ki√≠r√≥ja a p√°lyamŇĪvekkel kapcsolatban semmilyen felelŇĎss√©get nem v√°llal.

K√ľl√∂n√∂sen kiz√°r mindenf√©le k√°rtalan√≠t√°si, k√°rt√©r√≠t√©si ig√©nyt a p√°ly√°zathoz kapcsol√≥d√≥ k√∂lts√©gek, k√°rok √©s vesztes√©gek megt√©r√≠t√©s√©re.

A p√°ly√°z√≥nak olyan szem√©lyes el√©rhetŇĎs√©get (n√©v, mobiltelefonsz√°m, e-mail c√≠m, postac√≠m) kell megadnia, amin a p√°ly√°zat ideje alatt √©rtes√≠thetŇĎ nyertess√©g√©rŇĎl, illetve tov√°bbi teendŇĎirŇĎl. Ezen felelŇĎss√©g a p√°ly√°z√≥√©, ebbŇĎl fakad√≥ probl√©m√°k√©rt a p√°ly√°zat ki√≠r√≥j√°t semmilyen felelŇĎss√©g nem terheli.

Let√∂lthetŇĎ adatlap:

Debrecen, 2022. november 21.                               

Mellékletek:
Download this file (ADATLAP_RAJZP√ĀLY√ĀZAT.doc)ADATLAP_RAJZP√ĀLY√ĀZAT.doc[ ]64 kB
Balmaz√ļjv√°rosi K√∂z√∂s √Ėnkorm√°nyzati Hivatal - 4060 Balmaz√ļjv√°ros, Kossuth t√©r 4-5. - Tel.: (52) 580-102 Email: hivatal@balmazujvaros.hu
Egys√©ges orvosi √ľgyelet:52/311-104 _____________________________ MentŇĎszolg√°lat h√≠v√≥sz√°ma: 104 _____________________________ Gy√≥gyszert√°ri √°lland√≥ √ľgyelet: (20)405-3827 - Bocskai u. 2-4.

____________________________

Balmazújváros Város
Önkormányzata


4060 Balmazújváros
Kossuth tér 4-5.


Telefon:+36(52)580-102
Fax:+36(52)370-035

Web: www.balmazujvaros.hu

 

 

Copyright © 2024 Balmaz√ļjv√°ros. Minden jog fenntartva.
Ma: 2024-06-24 van. PointLink.