Nyitott szert√°rkapu program

M√°jus 26-√°n, vas√°rnap ism√©t kiny√≠lnak a laktany√°k szert√°rkapui. A tŇĪzolt√≥k v√°rj√°k a gyerekeket, csal√°dokat gyereknap alkalm√°b√≥l.

Vas√°rnap d√©lelŇĎtt t√≠z √≥r√°t√≥l kinyitnak a Hajd√ļ-Bihar v√°rmegyei hivat√°sos, √∂nkorm√°nyzati √©s √∂nk√©ntes tŇĪzolt√≥laktany√°k. Eg√©szen d√©lut√°n n√©gy √≥r√°ig pr√≥bariaszt√°sokon kereszt√ľl mutatj√°k be az egys√©gek azt, hogy mi t√∂rt√©nik, amikor tŇĪzesethez, balesethez riasztj√°k ŇĎket.

MegtekinthetŇĎek, bizonyos esetekben kipr√≥b√°lhat√≥ak is lesznek a speci√°lis eszk√∂z√∂k √©s felszerel√©sek, valamint a kicsik ak√°r magukra √∂lthetik a tŇĪzolt√≥k √∂lt√∂z√©k√©t is.

A v√°rmegyesz√©khely laktany√°ja k√ľl√∂nleges vend√©get is fogad a d√©lelŇĎtti bemutat√≥ra. A debreceni tŇĪzolt√≥k felk√©rt√©k Micsk√≥ Benj√°mint, Benit, hogy egy p√°r √≥r√°ra csatlakozzon hozz√°juk √©s seg√≠tsen egy ment√©si bemutat√≥ban. A tŇĪzolt√≥k civilben is t√°mogatj√°k Beni fel√©p√ľl√©s√©t, arra k√©rik a l√°togat√≥kat √©s a tŇĪzolt√≥kat szeretŇĎ √°llampolg√°rokat, hogy √°lljanak ŇĎk is a Ments√ľk meg Benit! kamp√°ny mell√©.

A debreceni tŇĪzolt√≥laktany√°ban lehetŇĎs√©g lesz adom√°nyozni Beni kezel√©s√©re, illetve az al√°bbi sz√°mlasz√°mon is t√°mogathatj√°k a kisfi√ļt.

Ments√ľk meg Benit Alap√≠tv√°ny

11600006-00000001-99666337

Hajd√ļ-Bihar v√°rmegy√©ben l√°togathat√≥ √∂nk√©ntes, √∂nkorm√°nyzati √©s hivat√°sos tŇĪzolt√≥s√°gok list√°ja:

( A Magyar Reform√°tus Szeretetszolg√°lat MentŇĎkuty√°s, √Ėnk√©ntes Kutat√≥-mentŇĎcsoport √©s TŇĪzolt√≥ Egyes√ľlete a debreceni hivat√°sos tŇĪzolt√≥k laktany√°j√°ban v√°rja az √©rdeklŇĎdŇĎket.)

P√ľsp√∂klad√°nyi HTP   4150 P√ľsp√∂klad√°ny Kossuth u. 10.

Beretty√≥√ļjfalui HTP  4100 Beretty√≥√ļjfalu Sz√©chenyi u. 86.

Hajd√ļn√°n√°si HTP       4027 Debrecen, B√∂sz√∂rm√©nyi √ļt 45-56.

Debreceni HTP          4027 Debrecen, B√∂sz√∂rm√©nyi √ļt 45-56.

Hajd√ļb√∂sz√∂rm√©nyi KvŇź        4220 Hajd√ļb√∂sz√∂rm√©ny Kert u. 24.

Hajd√ļszoboszl√≥i KvŇź            4200 Hajd√ļszoboszl√≥, R√°k√≥czi utca 7.

Ny√≠radonyi KvŇź        4254 Ny√≠radony, √Ārp√°d t√©r 4/a.

Kom√°di √Ėnkorm√°nyzati TŇĪzolt√≥s√°g 4138 Kom√°di K√∂zt√°rsas√°g u. 28.

√Ėnkorm√°nyzati TŇĪzolt√≥s√°g Egyek    4069 Egyek FŇĎ u. 3.

√Ėnkorm√°nyzati TŇĪzolt√≥s√°g Balmaz√ļjv√°ros  4060 Balmaz√ļjv√°ros Debreceni u. 12.

√Ėnkorm√°nyzati TŇĪzolt√≥s√°g L√©tav√©rtes         4281 L√©tav√©rtes Kossuth utca 4.

F√∂ldes √Ėnk√©ntes TŇĪzolt√≥ Egyes√ľlet 4177 F√∂ldes, Kar√°csony S√°ndor t√©r 5.

Kabai √Ėnk√©ntes TŇĪzolt√≥ Egyes√ľlet   4183 Kaba, Szabads√°g t√©r 1.

Nagyr√°b√© √Ėnk√©ntes TŇĪzolt√≥ Egyes√ľlet        4173 Nagyr√°b√©, R√©tszentmikl√≥si 1/c.

P√ľsp√∂klad√°nyi Szent Fl√≥ri√°n √Ėnk√©ntes TŇĪzolt√≥ √©s Sport Egyes√ľlet          4150 P√ľsp√∂klad√°ny, Kossuth 10.

Hajd√ļ Speci√°lis Kutat√≥-mentŇĎ Egyes√ľlet     4133 Kony√°r SzŇĎlŇĎskert u. 12.

√Ėnk√©ntes TŇĪzolt√≥ Egyes√ľlet L√©tav√©rtes       4281 L√©tav√©rtes Kossuth utca 4.

Hajd√ļszoboszl√≥i √Ėnk√©ntes TŇĪzolt√≥ K√∂zhaszn√ļ Egyes√ľlet  4200 Hajd√ļszoboszl√≥, R√°k√≥czi u.7.sz

BŇĎvebben...

Hajd√ļb√∂sz√∂rm√©ny, Balmaz√ļjv√°ros csom√≥pont lez√°r√°sa

BALMAZ√öJV√ĀROSI K√ĖZŇźS √ĖNKORM√ĀNYZATI HIVATAL 4060 Balmaz√ļjv√°ros, Kossuth t√©r 4-5.

t√°rgy: Hajd√ļb√∂sz√∂rm√©ny, Balmaz√ļjv√°ros csom√≥pont lez√°r√°sa

HegedŇĪs P√©ter polg√°rmester

Tisztelt HegedŇĪs P√©ter polg√°rmester √öri

2023-ban indult Magyarorsz√°g t√∂rt√©net√©nek eddigi legnagyobb gyorsforgalmi √ļtfel√ļj√≠t√°sa, amely 2025-ig tart, 538 km-t, az MKIF Zrt. √°ltal √ľzemeltetett, fenntartott p√°lya 43%-t √©rinti. A 2024. √©vi szintrehoz√°si munk√°latok m√°rcius 25.-√©n kezdŇĎdnek az M3-as aut√≥p√°ly√°n.

Ez√ļton szeretn√©nk t√°j√©koztatni, hogy 2024. m√°jus 21.-√©n lez√°r√°sra ker√ľl a fŇĎv√°ros fel√© tart√≥ oldalon a Hajd√ļb√∂sz√∂rm√©ny, Balmaz√ļjv√°ros csom√≥pont, √≠gy nem lehet haszn√°lni. Az fŇĎv√°ros, illetve az M3-as aut√≥p√°lya fel√© tart√≥k a 3323. sz√°m√ļ fŇĎ√ļton kereszt√ľl a Hajd√ļn√°n√°s / Ny√≠regyh√°za csom√≥pontban tudnak felhajtani az M35-√∂s aut√≥p√°ly√°ra. A telep√ľl√©st az M3-as felŇĎl √©rkezŇĎk a Hajd√ļn√°n√°s / Balmaz√ļjv√°ros, illetve a Hajd√ļb√∂sz√∂rm√©ny / Balmaz√ļjv√°ros csom√≥ponton kereszt√ľl tudj√°k megk√∂zel√≠teni, m√≠g az orsz√°ghat√°r felŇĎl √©rkezŇĎk kiz√°r√≥lag a Hajd√ļn√°n√°s / Ny√≠regyh√°za / Balmaz√ļjv√°ros lehajt√≥t tudj√°k haszn√°lni. Terveink szerint a z√°r√°s kb. j√ļnius 21-ig lesz √©rv√©nyben.

Az utaz√≥k√∂z√∂ns√©get is t√°j√©koztatjuk az √ötinformon, a honlapunkon (www.mkif.hu), illetve Facebook oldalunkon kereszt√ľl.

K√©rj√ľk a fentiekben foglaltak sz√≠ves tudom√°sulv√©tel√©t.

Kelt: Budaörs, 2024. 05.15. napján

MKIF Magyar Koncesszi√≥s Infrastrukt√ļra FejlesztŇĎ Zrt.

képviseletében:

Kertesi Tam√°s

mŇĪszaki vez√©rigazgat√≥ - helyettes

Mellékletek:
Download this file (Csom√≥pont lez√°r√°sa.pdf)Csom√≥pont lez√°r√°sa.pdf[ ]330 kB

A Magyar √Āllamkincst√°r (M√ĀK) ellenŇĎrizte az √Ėnkorm√°nyzatot. Az ellenŇĎrz√©s meg√°llap√≠t√°sair√≥l t√°j√©koztatjuk a lakosokat.

T√ĀJ√ČKOZTAT√ĀS a Magyar √Āllamkincst√°r OPSZEF/526-3/2024. iktat√≥sz√°m√ļ ellenŇĎrz√©si jelent√©s√©hez

 

Tisztelt Lakoss√°g!

A Magyar √Āllamkincst√°r 2022. k√∂lts√©gvet√©si √©v szab√°lyszerŇĪs√©gi p√©nz√ľgyi ellenŇĎrz√©se eredm√©nyek√©nt tett meg√°llap√≠t√°saira az Int√©zked√©si tervet elk√©sz√≠tett√ľk, melyet hat√°ridŇĎre megk√ľldt√ľnk a r√©sz√ľkre.

Az √Āllamkincst√°r √°ltal tett meg√°llap√≠t√°sok folyamatosan ker√ľlnek jav√≠t√°sra, melynek v√©gsŇĎ hat√°rideje: 2024.11.30.

  1. √©v v√©g√©n az √ĀFA k√∂nyvel√©se nem a megfelelŇĎ sorra t√∂rt√©nt, ez jav√≠t√°sra ker√ľlt. Az √°tvezet√©s p√©nzforgalmi v√°ltoz√°ssal nem j√°rt, se plusz, se m√≠nusz nem keletkezett, csup√°n adminisztr√°ci√≥s jav√≠t√°st ig√©nyelt.

A szabályzatok aktualizálása folyamatban van, mely a gyakori és szinte naponta változó jogszabályok miatt egyébként is állandó pontosítást igényel.

Az ellenŇĎrz√©s sem b√ľntetŇĎjogi, sem polg√°ri jogi felelŇĎss√©gre von√°ssal nem j√°rt, s√ļlyos, nem jav√≠that√≥ szab√°lytalans√°got nem t√°rt fel.

Balmaz√ļjv√°ros, 2024. m√°jus 14.

Tisztelettel:

 Balmaz√ļjv√°ros V√°ros √Ėnkorm√°nyzata

Heged√ľs P√©ter

polg√°rmester

válasz költségvetéssel kapcsolatban érkezett levélre

 
Mellékletek:
Download this file (Sminoltatit24050910150.pdf)Sminoltatit24050910150.pdf[ ]817 kB

SEG√ćTSEN √ĖT NAPRA! FELH√ćV√ĀS

Testv√©rtelep√ľl√©s√ľnk, T√©csŇĎ v√°ros polg√°rmestere k√©r√©ssel fordult Balmaz√ļjv√°ros V√°ros √Ėnkorm√°nyzata fel√©. K√©ri, hogy a t√©csŇĎi, h√°bor√ļban harcol√≥ katon√°k gyermekei √©s belsŇĎ menek√ľltek csal√°djaib√≥l sz√°rmaz√≥ gyermekek sz√°m√°ra biztos√≠tsunk pihen√©sre √©s/vagy rehabilit√°ci√≥ra lehetŇĎs√©get.

Balmaz√ļjv√°ros V√°ros √Ėnkorm√°nyzata felh√≠v√°ssal fordul a Tisztelt Lakoss√°g fel√©, hogy id√©n ny√°ron, - aki teheti - 5 napra fogadjon be csal√°dj√°ba egy T√©csŇĎn √©lŇĎ gyermeket.

V√°rjuk a seg√≠tŇĎ sz√°nd√©k√ļ csal√°dok jelentkez√©s√©t a Ez az e-mail c√≠m a spamrobotok elleni v√©delem alatt √°ll. Megtekint√©s√©hez enged√©lyeznie kell a JavaScript haszn√°lat√°t. e-mail c√≠mre!

Balmaz√ļjv√°ros, 2024. m√°jus 3.

HegedŇĪs P√©ter

polg√°rmester

Mosat√°si √Črtes√≠tŇĎ (2024.05.02-2024.05.03)

√Črtes√≠t√©s!!!

A Tiszamenti Region√°lis V√≠zmŇĪvek Zrt. √©rtes√≠ti a Tisztelt Felhaszn√°l√≥kat, hogy

2024.05.02-tŇĎl 2024.05.03-ig 0700 √≥r√°t√≥l 1600 √≥r√°ig

az egészséges ivóvíz biztosítása érdekében

Balmaz√ļjv√°ros telep√ľl√©s iv√≥v√≠zh√°l√≥zat√°n csŇĎh√°l√≥zat mosat√°st

végez.

A munkálatok átmeneti enyhe nyomáscsökkenéssel, vízzavarosodással járhatnak.

A TRV Zrt. a Tisztelt Felhasználók megértését és szíves

t√ľrelm√©t k√©ri.

Részletfizetési megállapodás visszavonása, módosítása

A Ptk. 6:65. ¬ß (4) bekezd√©se a hat√°ridŇĎh√∂z k√∂t√∂tt jognyilatkozat(ok) tekintet√©ben k√∂telezŇĎ √©rv√©nyŇĪ rendelkez√©st tartalmaz, mely szerint "a hat√°lyoss√° v√°lt aj√°nlat nem vonhat√≥ vissza, ha az aj√°nlat tartalmazza, hogy visszavonhatatlan, vagy az aj√°nlat az elfogad√°sra hat√°r√≠dŇĎt √°llap√≠t meg."

T√°j√©koztat√°s vegyszeres gyomirt√°sr√≥l (M√ĀV)

P√ĀLYAMŇįK√ĖDTET√ČSI √ČS BERUH√ĀZ√ĀSI VEZ√ČRIGAZGAT√ď - HELYETTESI SZERVEZET P√ĀLYAVAS√öTI TER√úLETI IGAZGAT√ďS√ĀG DEBRECEN

Balmaz√ļjv√°ros Polg√°rmesteri Hivatala

Balmaz√ļjv√°ros,

Kossuth tér 4-5.

4060.

Iktatószám: 12351-68/2024/MAV

Hivatkoz√°si sz√°m:

Tárgy: Tájékoztatás vegyszeres gyomirtásról

ElŇĎad√≥: M√°rta Roland

Telefon: +36 1 513 1249

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Melléklet:

 

Tisztelt Polg√°rmester Asszony!

Tisztelt Polg√°rmester √ör!

T√°j√©koztatom, hogy 2024. √°prilis 15. - 2024. m√°jus 22. k√∂z√∂tt a P√°lyavas√ļti Ter√ľleti Igazgat√≥s√°g Debrecen √©s ter√ľleti egys√©gein vegyszeres gyomirt√°si munk√°kat v√©gz√ľnk.

A gyomirt√°sra haszn√°lt vegyszerek munkaeg√©szs√©g√ľgyi v√°rakoz√°si ideje 0 munkanap, ez√©rt a vegyszer felsz√°rad√°sa ut√°n a permetezett ter√ľleteken munka v√©gezhetŇĎ. A gyomirt√°shoz haszn√°lt vegyszerkever√©kek az al√°bbi vegyszerek √©s permetezŇĎszer seg√©danyag k√ľl√∂nb√∂zŇĎ √∂ssze√°ll√≠t√°s√°val k√©sz√ľlnek:

AMEGA UP / CLINIC UP / FOZ√ĀT 480 / GLADI√ĀTOR FORTE /MARS 480 SL hat√≥anyaga: 360 g glifoz√°t, kijuttatott d√≥zis: 5-6 l/ha, munkaeg√©szs√©g√ľgyi v√°rakoz√°si idŇĎ 0 nap, gyakorlatilag nem m√©rgezŇĎ, m√©hekre nem vesz√©lyes, v√≠zi szervezetekre k√∂zepesen vesz√©lyes.

CHIKARA 25 WG / KATANA hat√≥anyaga: 250 g/l flazaszulfuron, kijuttatott d√≥zis: 0,2 kg/ha, munkaeg√©szs√©g√ľgyi v√°rakoz√°si idŇĎ 0 nap, m√©hekre nem vesz√©lyes, v√≠zi szervezetekre kifejezetten vesz√©lyes.

COLOMBUS EC / MAGELLAN hat√≥anyaga: 2,5 g/l floraszulam + 144 g/l fluroxipir-meptil + 80 g/l klopiralid, kijuttatott d√≥zis: 2 l/ha, munkaeg√©szs√©g√ľgyi v√°rakoz√°si idŇĎ 0 nap, m√©hekre nem vesz√©lyes, v√≠zi szervezetekre kifejezetten vesz√©lyes.

DEZORMON hat√≥anyaga: 600 g/l 2,4-D, kijuttatott d√≥zis: 1,2 l/ha, munkaeg√©szs√©g√ľgyi v√°rakoz√°si idŇĎ 0 nap, m√©hekre nem vesz√©lyes, v√≠zi szervezetekre kifejezetten vesz√©lyes.

DROPMAX hat√≥anyaga: 27 g/l sztirol-akril√°t kopolimer , 15,6 g/l trisziloxan, 7,5% propil√©nglikol, kijuttatott d√≥zis: 0,3 l/ha, munkaeg√©szs√©g√ľgyi v√°rakoz√°si idŇĎ 0 nap, m√©hekre nem vesz√©lyes, v√≠zi szervezetekre nem vesz√©lyes.

MEZZO hat√≥anyaga: 200 g/kg metszulfuron-metil, d√≥zis 0,1 kg/ha,  munkaeg√©szs√©g√ľgyi v√°rakoz√°si idŇĎ 0 nap, m√©hekre nem vesz√©lyes, v√≠zi szervezetekre kifejezetten vesz√©lyes.

SUCCESSOR 600 hat√≥anyaga: 600 g/l petoxamid, kijuttatott d√≥zis: 2 l/ha, munkaeg√©szs√©g√ľgyi v√°rakoz√°si idŇĎ 0 nap, m√©hekre nem vesz√©lyes, v√≠zi szervezetekre kifejezetten vesz√©lyes.

K√©rj√ľk a sz√ľks√©ges int√©zked√©sek sz√≠ves megt√©tel√©t. Egy√ľttmŇĪk√∂d√©s√ľket k√∂sz√∂nj√ľk.

Debrecen, 2024. √°prilis 09.

Üdvözlettel:

Hadnagy Attila

p√°lyavas√ļti ter√ľleti igazgat√≥

Mellékletek:
Download this file (12351-68.pdf)12351-68.pdf[ ]78 kB

√Črtes√≠t√©s (Magyar N√∂v√©nyv√©dŇĎ M√©rn√∂ki √©s N√∂v√©nyorvosi Kamara)

Magyar N√∂v√©nyv√©dŇĎ M√©rn√∂ki √©s N√∂v√©nyorvosi Kamara

Hajd√ļ-Bihar V√°rmegyei Ter√ľleti Szervezete

*4032 DEBRECEN F√ľredi √ļt 76. 1/7.

√Č: 70/433-4027

Email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Debrecen: 2024.04.30.

Tárgy: értesítés

Tisztelt Hölgyem/Uram!

Tisztelettel √©rtes√≠tem, hogy a Magyar N√∂v√©nyv√©dŇĎ M√©rn√∂ki √©s N√∂v√©nyorvosi Kamara Hajd√ļ-Bihar V√°rmegyei Ter√ľleti Szervezete megszervezi a 80 √≥r√°s alaptanfolyamot v√©gzettek, illetve n√∂v√©nyv√©dŇĎ √©s m√©regrakt√°r-kezelŇĎk r√©sz√©re 8 √≥r√°s tov√°bbk√©pz√©s√©t Debrecenben! T√°j√©koztatom, hogy a 43/2010. (IV. 23.) FVM rendelet (21¬ß, 8. bekezd√©s) m√≥dos√≠t√°sa √©rtelm√©ben n√∂v√©nyv√©dŇĎ √©s m√©regrakt√°r-kezelŇĎ szakk√©pes√≠t√©ssel, illetve n√∂v√©nyv√©dŇĎ szak- √©s betan√≠tott munk√°s k√©pes√≠t√©ssel rendelkezŇĎknek 8 tan√≥ra az √∂t√©venk√©nti k√∂telezŇĎ tov√°bbk√©pz√©s.

 

Tisztelettel értesítem, hogy ebben az évben Kamaránknál 8 órás továbbképzésre

  1. m√°jus 28-√°n, kedden (1 napos) ker√ľl sor Debrecenben.

A k√©pz√©s 07.30 √≥rakor kezdŇĎdik √©s 16.00-ig tartanak.

A helyszín: DAB Székház, Debrecen, Thomas Mann u. 49.

 

Jelentkez√©si hat√°ridŇĎ: 2024.05.22.

Jelentkez√©s felt√©tele a k√∂vetkezŇĎ FELSOROLT DOKUMENTUMOK LEAD√ĀSA, b√°rmelyik hi√°nyzik, jelentkez√©s√©t nem tudjuk elfogadni! A k√©pz√©s napj√°n jelentkez√©st m√°r nem fogadunk el!!!

 

  • pontosan √©s olvashat√≥an kit√∂lt√∂tt jelentkez√©si lap (MINDEN ADAT kit√∂lt√©se k√∂telezŇĎ!)
  • alaptanfolyamot igazol√≥ bizony√≠tv√°ny (oklev√©l), diploma eset√©n diploma+leckek√∂nyv m√°solata vagy
  • enged√©ly (‚Äěz√∂ld k√∂nyv‚ÄĚ) m√°solata

Befizetés:

 

  • A jelentkez√©si lapon √Ėn √°ltal megadott sz√°ml√°z√°si c√≠mre √°ll√≠tjuk majd ki a sz√°ml√°t, melyet elektronikusan k√ľld√ľnk el e-mailben, ez√©rt az e-mail c√≠m megad√°sa k√∂telezŇĎ. (A k√∂zlem√©nybe majd a sz√°mla sz√°m√°t k√©rem be√≠rni √©s a r√©sztvevŇĎ nev√©t.) ElŇĎre utal√°st nem k√©rek, csak azut√°n, ha a sz√°ml√°t megkapta tŇĎl√ľnk! (Ha nem tal√°lja a sz√°ml√°t, k√©rem majd a SPAM mapp√°t is ellenŇĎrizze.)
  • A r√©szv√©teli d√≠j befizet√©s√©nek hat√°rideje a tanfolyam megkezd√©se elŇĎtt egy nappal esed√©kes.
  • √Ātutal√°si igazol√°st k√©rem a k√©pz√©s napj√°n mag√°val hozni
  • A k√©pz√©s d√≠ja: 35.000 Ft (Br)

 

Jelentkezését csak e-mailben tudjuk fogadni!

 

További információk:

N√°n√°si Vikt√≥ria, n√∂v√©nyorvos, irodavezetŇĎ, Magyar N√∂v√©nyv√©dŇĎ M√©rn√∂ki √©s N√∂v√©nyorvosi Kamara Hajd√ļ-Bihar V√°rmegyei Ter√ľleti Szervezete. H√©tfŇĎ, szerda, p√©ntek 08.30-12:00

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

                                                                                           N√°n√°si Vikt√≥ria sk.

                                                                                               n√∂v√©nyorvos

                                                             irodavezetŇĎ

____________________________

Balmazújváros Város
Önkormányzata


4060 Balmazújváros
Kossuth tér 4-5.


Telefon:+36(52)580-102
Fax:+36(52)370-035

Web: www.balmazujvaros.hu

 

 

Copyright © 2024 Balmaz√ļjv√°ros. Minden jog fenntartva.
Ma: 2024-05-28 van. PointLink.