2017.05.07. (vasárnap) 9 óra: MAGYAR ÖNKORMÁNYZATOK III. FOCIKUPÁJA (Budapest)

 

MAGYAR ÖNKORMÁNYZATOK III. FOCIKUPÁJA

Barátságos mérkőzések, remek hangulat!

2017. május 7. (vasárnap) 9 óra

helyszín:

Budapest XVI. kerület - IKARUS BSE Sporttelep


 

Az induló 65 csapat között Balmazújváros az ,,L" csoportba került, majd sorsolást követően az alábbi csoportmérkőzésen játszik:


 

9.31: Balmazújváros -Komló


 

10.19: Hajdúnánás – Balmazújváros


 

11.07: Gyula – Balmazújváros


 

11.55: Balmazújváros – Oroszlány


 

12. 43: Balmazújváros – Vecsés


 

14. 19: Balmazújváros – Sajószentpéter


 

A csoportmérkőzések nyertesei 15 órától játszanak a negyeddöntőben, majd 15. 20-tól lesz az elődöntő, végül 15.40-től a döntő.

A mérkőzések hossza 1 x 15 perc!

HAJRÁ ÚJVÁROS!

Egész napos kiegészítő program: ugrálóvár, ügyességi pályák, arcfestés... az egész család jól-érezheti magát!

Aki teheti, szurkoljon az Önkormányzat csapatának!

2017.04.26. Irány a sereg!

Bővebben...

 

Katonák a főtéren!

 

Katonazene, közelharc- és harcászati bemutató, modern, illetve korhű fegyverek, művészeti csoportok fellépése. Ilyen és ehhez hasonló látnivalókat kínál Balmazújváros főterén, a Kossuth téren megrendezendő katonai road-show a honvédelem iránt érdeklőknek 2017. április 26-án 11:00-14:00 óra között.

 

Ritkán adódik olyan lehetőség, amikor a civil lakosság testközelből találkozhat a katonákkal, megismerheti mindennapjaikat, kézbe foghatja az általuk használt technikai eszközöket. Márpedig erre nyújt remek lehetőséget az „Irány a Sereg” elnevezésű katonai road-show 2017. április 26-án Balmazújváros főterén. A nagyszabású eseményen különböző harcászati és közelharc bemutatókon, illetve a kiállított technikai eszközökön keresztül az érdeklődők betekintést nyerhetnek a Magyar Honvédség életébe, feladatrendszerébe, illetve megismerhetik a katonai szolgálatvállalás különböző formáit. A rendezvényt honvédségi, illetve helyi civil művészeti csoportok fellépése színesíti, köztük a Debreceni Helyőrségi Zenekar műsora, akik állandó résztvevői számos nemzetközi és országos kulturális rendezvénynek. A hadtörténelem iránt érdeklődők körében bizonyára nagy sikert arat majd a hagyományőrző egyesületek kiállítása, akik korhű fegyverekkel és ruhákkal érkeznek településünkre. Az eseményen a Magyar Vöröskereszt megyei szervezete egészségügyi vizsgálatokkal és tanácsadással várja a kilátogatókat. Azokat, akik pedig esetleg kedvet kapnak a katonai szolgálathoz a nap folyamán a katonai toborzók tájékoztatják a Magyar Honvédségben vállalható munkalehetőségekről, a bejutás feltételeiről valamint a szolgálatért kapott juttatásokról.

 

 

____________________________

Balmazújváros Város
Önkormányzata


4060 Balmazújváros
Kossuth tér 4-5.


Telefon:+36(52)580-102
Fax:+36(52)370-035

Web: www.balmazujvaros.hu

Polgármester: dr. Veres Margit
Jegyző:dr. Bencsik Judit

 

Copyright © 2017 Balmazújváros. Minden jog fenntartva.
Ma: 2017-06-24 van. PointLink.