Turizmus

Nyomtat√°s

turizmus01.jpg

Változatos rendezvényekkel, termálfürdŇĎvel, nyugodt, kisvárosi hangulattal várjuk vendégeinket 18 ezres lakosszámú városunkban. Szállás lehetŇĎségként vendégszobák, panziók, és a strand szomszédságában található **** Hotel Balmaz széles választékot biztosít a turistáknak.
strand_04.jpgAz országban is egyedülálló híres pásztorkalap készítŇĎ mŇĪhelybe, a Mihalkó családhoz invitáljuk a népi hagyományok tisztelŇĎit. Séta közben meglátogathatják BödŇĎcs Ilona fazekast, Varga Levente bŇĎrdíszmŇĪvest, akik mŇĪhelyeikben igény szerint kézmŇĪves foglalkozásokat is tartanak.hotel_balm.jpg
Házias, magyar étkekkel, családi és csoportok számára kiválóan alkalmas programokkal várja Önöket a bio-gazdaságáról híres Rózsa Péter, a Koroknai család majorja, a HagyományŇĎrzŇĎ Íjászkör tagsága és a Pinczés Lovarda.
A természet szerelmesei különleges madár ritkaságokkal találkozhatnak a Magdolna és a Vókonyai - pusztánkon. A Sziki-horgásztó, a Keleti-fŇĎcsatorna és a KékvizŇĪ bŇĎséges halállománnyal várja a horgászni vágyókat.

Történelmi, irodalmi emlékeinket ismerhetik meg, ha sétát tesznek a Veres Péter Emlékházhoz és a Semsey Andor Helytörténeti Múzeumhoz.
A sport-turizmus fejlŇĎdését, téli-nyári edzŇĎtáborok, és országos sportrendezvények szervezését teszi lehetŇĎvé a kiváló minŇĎségŇĪ MŇĪfüves-sportpályánk.mihalkogy2.jpg
mufuves04.jpg

 

 

 

 

 

 

 

Aki tehát nyugodt, csendes, kisvárosi hangulatra, de mégis teljes körŇĪ kiszolgálásra vágyik, jöjjön el a Hortobágyi Nemzeti Park szomszédságában található, természeti értékekben is gazdag Balmazújvárosba!

 

Balmaz√ļjv√°rosi K√∂z√∂s √Ėnkorm√°nyzati Hivatal - 4060 Balmaz√ļjv√°ros, Kossuth t√©r 4-5. - Tel.: (52) 580-102 Email: hivatal@balmazujvaros.hu
Egys√©ges orvosi √ľgyelet:52/311-104 _____________________________ MentŇĎszolg√°lat h√≠v√≥sz√°ma: 104 _____________________________ Gy√≥gyszert√°ri √°lland√≥ √ľgyelet: (20)405-3827 - Bocskai u. 2-4.

____________________________

Balmazújváros Város
Önkormányzata


4060 Balmazújváros
Kossuth tér 4-5.


Telefon:+36(52)580-102
Fax:+36(52)370-035

Web: www.balmazujvaros.hu

 

 

Copyright © 2024 Balmaz√ļjv√°ros. Minden jog fenntartva.
Ma: 2024-07-16 van. PointLink.