Turizmus

Nyomtatás

turizmus01.jpg

Változatos rendezvényekkel, termálfürdővel, nyugodt, kisvárosi hangulattal várjuk vendégeinket 18 ezres lakosszámú városunkban. Szállás lehetőségként vendégszobák, panziók, és a strand szomszédságában található **** Hotel Balmaz széles választékot biztosít a turistáknak.
strand_04.jpgAz országban is egyedülálló híres pásztorkalap készítő műhelybe, a Mihalkó családhoz invitáljuk a népi hagyományok tisztelőit. Séta közben meglátogathatják Bödőcs Ilona fazekast, Varga Levente bőrdíszművest, akik műhelyeikben igény szerint kézműves foglalkozásokat is tartanak.hotel_balm.jpg
Házias, magyar étkekkel, családi és csoportok számára kiválóan alkalmas programokkal várja Önöket a bio-gazdaságáról híres Rózsa Péter, a Koroknai család majorja, a Hagyományőrző Íjászkör tagsága és a Pinczés Lovarda.
A természet szerelmesei különleges madár ritkaságokkal találkozhatnak a Magdolna és a Vókonyai - pusztánkon. A Sziki-horgásztó, a Keleti-főcsatorna és a Kékvizű bőséges halállománnyal várja a horgászni vágyókat.

Történelmi, irodalmi emlékeinket ismerhetik meg, ha sétát tesznek a Veres Péter Emlékházhoz és a Semsey Andor Helytörténeti Múzeumhoz.
A sport-turizmus fejlődését, téli-nyári edzőtáborok, és országos sportrendezvények szervezését teszi lehetővé a kiváló minőségű Műfüves-sportpályánk.mihalkogy2.jpg
mufuves04.jpg

 

 

 

 

 

 

 

Aki tehát nyugodt, csendes, kisvárosi hangulatra, de mégis teljes körű kiszolgálásra vágyik, jöjjön el a Hortobágyi Nemzeti Park szomszédságában található, természeti értékekben is gazdag Balmazújvárosba!

 

Balmazújvárosi Közös Önkormányzati Hivatal - 4060 Balmazújváros, Kossuth tér 4-5. - Tel.: (52) 580-102 Email: hivatal@balmazujvaros.hu
Egységes orvosi ügyelet:52/311-104 _____________________________ Mentőszolgálat hívószáma: 104 _____________________________ Gyógyszertári állandó ügyelet: (20)405-3827 - Bocskai u. 2-4.

____________________________

Balmazújváros Város
Önkormányzata


4060 Balmazújváros
Kossuth tér 4-5.


Telefon:+36(52)580-102
Fax:+36(52)370-035

Web: www.balmazujvaros.hu

 

 

Copyright © 2023 Balmazújváros. Minden jog fenntartva.
Ma: 2023-10-01 van. PointLink.