T√°j√©koztat√≥ A ‚ÄěXX. KAST√ČLYKERTI EST√ČK BALMAZ√öJV√ĀROSON 2019.‚ÄĚ c. projekt z√°r√°s√°r√≥l

BŇĎvebben...

  1. november 15.

BALMAZ√öJV√ĀROS V√ĀROS √ĖNKORM√ĀNYZATA

Sajt√≥k√∂zlem√©ny        

T√°j√©koztat√≥ A ‚ÄěXX. KAST√ČLYKERTI EST√ČK BALMAZ√öJV√ĀROSON 2019.‚ÄĚ c. projekt z√°r√°s√°r√≥l 

Balmaz√ļjv√°ros V√°ros √Ėnkorm√°nyzata 5 milli√≥ Ft vissza nem t√©r√≠tendŇĎ eur√≥pai uni√≥s t√°mogat√°st nyert a TOP-7.1.1-16 ‚Äď Kultur√°lis √©s k√∂z√∂ss√©gi terek infrastruktur√°lis fejleszt√©se √©s helyi k√∂z√∂ss√©gszervez√©s a v√°rosi helyi fejleszt√©si strat√©gi√°hoz kapcsol√≥dva c√≠mŇĪ konstrukci√≥ keretein bel√ľl.

Az elnyert t√°mogat√°sb√≥l Balmaz√ļjv√°ros V√°ros √Ėnkorm√°nyzata egy minden koroszt√°lyt megsz√≥l√≠t√≥ programsorozatot val√≥s√≠tott meg. A rendezv√©ny lebonyol√≠t√°sa sikeresen megt√∂rt√©nt.

Balmaz√ļjv√°ros V√°ros √Ėnkorm√°nyzata tematikus programk√≠n√°lattal szerette volna a k√ľl√∂nb√∂zŇĎ √©rdeklŇĎd√©sŇĪ csoportokat, koroszt√°lyokat megsz√≥l√≠tani, hiszen m√°s a n√©pi kult√ļr√°t kedvelŇĎ egy√©nek, csal√°dok √©s m√°s a rockzen√©√©rt rajong√≥ emberek kultur√°lis ig√©nye.

Az √Ėnkorm√°nyzat fontosnak tartotta, hogy a k√∂z√∂ss√©gi programoknak legyenek egyr√©szt √°lland√≥, m√°sr√©szt v√°ltozatos mŇĪsork√≠n√°latai is. Az √°lland√≥s√°got a megval√≥s√≠t√°si helysz√≠nek, a v√°ltoz√≥ elemet maga a k√ľl√∂nb√∂zŇĎ mŇĪfajokb√≥l kiv√°lasztott program √∂ssze√°ll√≠t√°s biztos√≠totta, amely √°ltal a t√∂bbnapos rendezv√©nyen sokan sokf√©le k√≠n√°latb√≥l sz√≥rakozhattak.

Az 5 milli√≥ forint eur√≥pai uni√≥s t√°mogat√°s seg√≠ts√©g√©vel a projekt keretein bel√ľl val√≥sult meg egy operett mŇĪsor, gyermekmŇĪsor, mozifilmvet√≠t√©s, k√∂nnyŇĪzenei koncert, valamint a programokhoz kapcsol√≥d√≥ marketing tev√©kenys√©g √©s k√∂telezŇĎen elŇĎ√≠rt nyilv√°noss√°g.

A projekt sikeress√©g√©t bizony√≠tja a t√∂bb sz√°z r√©sztvevŇĎ, akik v√°ltozatos programk√≠n√°latb√≥l v√°laszthatt√°k ki a hozz√°juk legk√∂zelebb √°ll√≥ rendezv√©nyt.

 

A projektrŇĎl tov√°bbi inform√°ci√≥ a https://www.balmazujvaros.hu/ oldalon olvashat√≥, valamint Heged√ľs P√©ter polg√°rmestertŇĎl a Ez az e-mail c√≠m a spamrobotok elleni v√©delem alatt √°ll. Megtekint√©s√©hez enged√©lyeznie kell a JavaScript haszn√°lat√°t. e-mail c√≠men, vagy a +36-70/458-8880 telefonsz√°mon k√©rhetŇĎ.

HAT√ĀLYBA L√ČPETT A ‚ÄěXX. KAST√ČLYKERTI EST√ČK BALMAZ√öJV√ĀROSON 2019.‚ÄĚ C. PROJEKT T√ĀMOGAT√ďI OKIRATA

 
  1. m√°jus 2.

BALMAZ√öJV√ĀROS V√ĀROS √ĖNKORM√ĀNYZATA

Hat√°lyba l√©pett A ‚ÄěXX. KAST√ČLYKERTI EST√ČK BALMAZ√öJV√ĀROSON 2019.‚ÄĚ c. projekt T√°mogat√≥i okirata

 

Programk√≠n√°latunk c√©lja, hogy Hajd√ļ-Bihar megy√©n bel√ľl a Balmaz√ļjv√°roshoz kapcsol√≥d√≥ telep√ľl√©sek felz√°rk√≥ztat√°s√°t elŇĎseg√≠ts√ľk, kiemelten ‚Äď a Balmaz√ļjv√°rosi Helyi K√∂z√∂ss√©g lakoss√°ga, v√°llalkoz√°sai √©s civil

Balmaz√ļjv√°ros V√°ros √Ėnkorm√°nyzata 5 milli√≥ Ft vissza nem t√©r√≠tendŇĎ eur√≥pai uni√≥s t√°mogat√°st nyert a TOP-7.1.1-16 ‚Äď Kultur√°lis √©s k√∂z√∂ss√©gi terek infrastruktur√°lis fejleszt√©se √©s helyi k√∂z√∂ss√©gszervez√©s a v√°rosi helyi fejleszt√©si strat√©gi√°hoz kapcsol√≥dva c√≠mŇĪ konstrukci√≥ keretein bel√ľl a XX. Kast√©lykerti Est√©k megval√≥s√≠t√°s√°ra.

szervezetei ‚Äď √©rt√©keink, hagyom√°nyaink bemutat√°s√°val.

Tematikus programk√≠n√°lattal szeretn√©nk a k√ľl√∂nb√∂zŇĎ √©rdeklŇĎd√©sŇĪ csoportokat, koroszt√°lyokat megsz√≥l√≠tani, hiszen m√°s a n√©pi kult√ļr√°t kedvelŇĎ egy√©nek, csal√°dok √©s m√°s a rockzen√©√©rt rajong√≥ emberek kultur√°lis ig√©nye.

C√©lunk, hogy a k√∂z√∂ss√©gi programoknak legyenek √°lland√≥, de ‚Äď az elŇĎbbi okfejt√©sre hivatkozva ‚Äď v√°ltozatos mŇĪsork√≠n√°latai is.

Az √°lland√≥s√°got a k√ľl√∂nb√∂zŇĎ j√°t√©kform√°k kipr√≥b√°l√°sa jelenten√© (m√°sz√≥fal, √≥ri√°s csocs√≥, t√°rsasj√°t√©kok), illetve maga a fesztiv√°l helysz√≠ne (Piact√©r), ahol a k√©zmŇĪves √©s √ļjv√°rosi port√©k√°k mellett helyet kapna a tetov√°l√≥, arcfestŇĎ, kozmetikai s√°tor, a civil szervezetek bemutatkoz√°s√°t seg√≠tŇĎ stand. A v√°ltoz√≥ elemet maga a k√ľl√∂nb√∂zŇĎ mŇĪfajokb√≥l kiv√°lasztott program √∂ssze√°ll√≠t√°s biztos√≠tan√°, mely t√∂bbnapos rendezv√©ny eset√©n lehetŇĎv√© tenn√© (pl.: tradicion√°lis nap, rockzenei nap, klasszikusok napja) hogy sokan sz√≥rakozzanak sokf√©le k√≠n√°latb√≥l.

A tematikus napokhoz kapcsol√≥d√≥an felvett√ľk a kapcsolatot a Balmaz√ļjv√°rosi Kist√©rs√©g polg√°rmestereivel, mŇĪvelŇĎd√©si h√°zaival, akik adatb√°zissal fogj√°k elŇĎseg√≠teni a tradicion√°lis nap megszervez√©s√©t (k√©zmŇĪvesek, hagyom√°nyŇĎrzŇĎ csoportok list√°ja).

A Veres P√©ter Kultur√°lis K√∂zpont vezetŇĎi √©s munkat√°rsai √∂tletb√∂rz√©vel csatlakoztak elk√©pzel√©s√ľnkh√∂z, azaz neves√≠tett√©k azokat az elŇĎad√≥mŇĪv√©szeket, zenei egy√ľtteseket, melyeket sz√≠vesen l√°tn√°nak sz√≠npadon, egy nyertes p√°ly√°zat eset√©n.

√Ėnkorm√°nyzatunk megjel√∂lte a programok idŇĎpontj√°t, √≠gy mind a civil szervezetek, mind a testv√©rv√°rosaink √ļgy tervezhetik a k√∂vetkezŇĎ √©vi programjaikat, hogy ezzel a d√°tummal ne √ľtk√∂zzenek, illetve hogy a 2019. augusztus 15. -16. -17. napokon v√°rosunk megh√≠v√°s√°nak eleget tudjanak tenni.

A projektrŇĎl tov√°bbi inform√°ci√≥ a https://www.balmazujvaros.hu/ oldalon olvashat√≥.

____________________________

Balmazújváros Város
Önkormányzata


4060 Balmazújváros
Kossuth tér 4-5.


Telefon:+36(52)580-102
Fax:+36(52)370-035

Web: www.balmazujvaros.hu

 

 

Copyright © 2024 Balmaz√ļjv√°ros. Minden jog fenntartva.
Ma: 2024-04-23 van. PointLink.