Szűrő
 • Disznótor

  NÉMETFALUSIAK FIGYELEM! 2013. április 13-ára (szombat) hagyományos disznóvágást tervez a NÉMET NEMZETISÉGI ÖNKORMÁNYZAT a NÉMETFALUSIAK EGYESÜLETE és a NÉMETFALUSIAK Kft.

  R É SZ L E T E K

 • Dalos Találkozó

 • Okmányiroda - szünetel az ügyfélfogadás

  TISZTELT ÜGYFELEINK!

  2013. április 9-én (kedd)

  Magyarország uniós kötelezettségeinek teljesítése érdekében végrehajtandó informatikai karbantartás miatt az ország valamennyi okányirodájában, így

  a Balmazújvárosi Járási Hivatal
  Okmányirodai Osztályán is

  SZÜNETEL AZ ÜGYFÉLFOGADÁS

  MEGÉRTÉSÜKET KÖSZÖNJÜK.

  Hajdú-Bihar Megyei Kormányhivatal
  Balmazújvárosi Járási Hivatala

 • Mindennapjaink a házi segítségnyújtás tükrében

  TÁMOP-5.4.3-09/2-2009-0001
  Társadalmi Megújulás
  Operatív Program-
  Házi segítségnyújtás fejlesztése a Balmazújvárosi Kistérségben


  A házi segítségnyújtás olyan szociális alapellátási szolgáltatás, amely lehetővé teszi, hogy az ellátást igénylő saját otthonában, környezetében gyógyuljon, rehabilitálódjon, illetve kapja meg a szükségletének megfelelő ellátást szakképzett gondozók segítségével. A jelenlegi gazdasági, társadalmi, állami és technológiai fejlődés következtében a házi gondozásban résztvevő szakemberek, olyan klienseket látnak el, akik súlyos, krónikus betegségben szenvednek. Tekintettel az elmúlt évek tapasztalataira, a több generációs családok megszűnnek, magas a munkanélküliek száma, kevés a családokban a kereset, növekszik az idős és krónikus betegségben szenvedők száma, az idős otthonokban hosszú a várólista és férőhelyhiány van. Ezek a helyzetek tették indokolttá, hogy olyan lehetőséget keressünk, amely segítséget nyújthat rövid, majd hosszútávon is a hasonló helyzetekben. Ezen szemlélet tükrében indult útjára a kistérségi településeken a „Házi segítségnyújtás fejlesztése” című TÁMOP 5.4.3.-09/2-2009-0001 program, amely a Európai Unió támogatásával és az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával 33.142.126,- forintból valósult meg.

 • Akadálymentes iskola

____________________________

Balmazújváros Város
Önkormányzata


4060 Balmazújváros
Kossuth tér 4-5.


Telefon:+36(52)580-102
Fax:+36(52)370-035

Web: www.balmazujvaros.hu

Polgármester: dr. Veres Margit
Jegyző:dr. Bencsik Judit

 

Copyright © 2017 Balmazújváros. Minden jog fenntartva.
Ma: 2017-06-24 van. PointLink.