ELJÁRÓ DIÁKOK, INGÁZÓ DOLGOZÓK FIGYELEM!

Nyomtatás
Készült: 2013. április 05. péntek

ELJÁRÓ DIÁKOK, INGÁZÓ DOLGOZÓK FIGYELEM!

 

Folytatódik az új villamos pálya építése Debrecenben!

 

Az új ütemtervnek megfelelően folytatódik a 2-es villamos pályájának építése Debrecenben. A közműkiváltási, kábelfektetési, felső-vezeték, vasút- és útépítési munkák zavartalan, gyors és szakszerű elvégzése érdekében a Dózsa György utcát és a Nádor utcát 2013. április 2-től várhatóan május végéig teljes szélességében lezárják a járműforgalom elől.

 

Közösségi közlekedés : A lezárás ideje alatt a 12-es, 15/15Y-os, 23-as, 31-es, valamint 32-es autóbuszok útvonala módosul.

 

Kérjük a gépjárművezetőket, hogy a kihelyezett forgalmi jelzőtáblák utasításainak megfelelően, figyelmesen és óvatosan közlekedjenek! Kérjük a gyalogosokat, vegyék figyelembe, hogy a kivitelezés miatt lezárt területek munkaterületek, ezért a kordonokon, korlátokon ne járjanak át! A gyalogos- és gépjárműforgalom elől elzárt területeket senki ne használja!

 

 

 

Változások a Keleti Pályaudvarnál!

 

Április 4-től változik a budapesti Keleti pályaudvar csarnokának és alagsori jegypénztárainak megközelíthetősége:

A 4-es metró Baross téri állomásának építése miatt április 4-étől ideiglenesen lezárják a Budapest Keleti pályaudvar főbejáratát, valamint az épület előtti, az aluljáróba vezető lépcsőlejáratokat.

A vágányok és a MÁV-START alagsori jegypénztáraihoz vezető lépcsősor a munkálatok ideje alatt csak a pályaudvar oldalsó bejáratain közelíthetők meg a Kerepes i út, illetve a Thököly út felől. Az utasok könnyebb eligazodása érdekében a vasúttársaság utas tájékoztató táblákat helyez ki a lezárással egy időben. A főbejárat lezárása előreláthatóan júliusig tart, de az alagsori pénztárak – az aluljáró átépítésig, várhatóan 2014 elejéig – továbbra is csak a csarnokból lesznek megközelíthetők.

Kérjük a tisztelt utazókat, hogy a vágányok és a pénztárak megközelíthetőségének változása miatt, lehetőleg néhány perccel korábban érkezzenek meg a Keleti pályaudvarra.

____________________________

Balmazújváros Város
Önkormányzata


4060 Balmazújváros
Kossuth tér 4-5.


Telefon:+36(52)580-102
Fax:+36(52)370-035

Web: www.balmazujvaros.hu

 

 

Copyright © 2024 Balmazújváros. Minden jog fenntartva.
Ma: 2024-04-19 van. PointLink.