ELJ√ĀR√ď DI√ĀKOK, ING√ĀZ√ď DOLGOZ√ďK FIGYELEM!

Nyomtat√°s
K√©sz√ľlt: 2013. √°prilis 05. p√©ntek

ELJÁRÓ DIÁKOK, INGÁZÓ DOLGOZÓK FIGYELEM!

 

Folytatódik az új villamos pálya építése Debrecenben!

 

Az új ütemtervnek megfelelŇĎen folytatódik a 2-es villamos pályájának építése Debrecenben. A közmŇĪkiváltási, kábelfektetési, felsŇĎ-vezeték, vasút- és útépítési munkák zavartalan, gyors és szakszerŇĪ elvégzése érdekében a Dózsa György utcát és a Nádor utcát 2013. április 2-tŇĎl várhatóan május végéig teljes szélességében lezárják a jármŇĪforgalom elŇĎl.

 

Közösségi közlekedés : A lezárás ideje alatt a 12-es, 15/15Y-os, 23-as, 31-es, valamint 32-es autóbuszok útvonala módosul.

 

Kérjük a gépjármŇĪvezetŇĎket, hogy a kihelyezett forgalmi jelzŇĎtáblák utasításainak megfelelŇĎen, figyelmesen és óvatosan közlekedjenek! Kérjük a gyalogosokat, vegyék figyelembe, hogy a kivitelezés miatt lezárt területek munkaterületek, ezért a kordonokon, korlátokon ne járjanak át! A gyalogos- és gépjármŇĪforgalom elŇĎl elzárt területeket senki ne használja!

 

 

 

Változások a Keleti Pályaudvarnál!

 

Április 4-tŇĎl változik a budapesti Keleti pályaudvar csarnokának és alagsori jegypénztárainak megközelíthetŇĎsége:

A 4-es metró Baross téri állomásának építése miatt április 4-étŇĎl ideiglenesen lezárják a Budapest Keleti pályaudvar fŇĎbejáratát, valamint az épület elŇĎtti, az aluljáróba vezetŇĎ lépcsŇĎlejáratokat.

A vágányok és a MÁV-START alagsori jegypénztáraihoz vezetŇĎ lépcsŇĎsor a munkálatok ideje alatt csak a pályaudvar oldalsó bejáratain közelíthetŇĎk meg a Kerepes i út, illetve a Thököly út felŇĎl. Az utasok könnyebb eligazodása érdekében a vasúttársaság utas tájékoztató táblákat helyez ki a lezárással egy idŇĎben. A fŇĎbejárat lezárása elŇĎreláthatóan júliusig tart, de az alagsori pénztárak – az aluljáró átépítésig, várhatóan 2014 elejéig – továbbra is csak a csarnokból lesznek megközelíthetŇĎk.

Kérjük a tisztelt utazókat, hogy a vágányok és a pénztárak megközelíthetŇĎségének változása miatt, lehetŇĎleg néhány perccel korábban érkezzenek meg a Keleti pályaudvarra.

____________________________

Balmazújváros Város
Önkormányzata


4060 Balmazújváros
Kossuth tér 4-5.


Telefon:+36(52)580-102
Fax:+36(52)370-035

Web: www.balmazujvaros.hu

 

 

Copyright © 2024 Balmaz√ļjv√°ros. Minden jog fenntartva.
Ma: 2024-06-24 van. PointLink.