‚ÄěNy√°ri di√°kmunka 2023.‚ÄĚ

Nyomtat√°s

Az Gazdas√°gfejleszt√©si Miniszt√©rium koordin√°l√°sa mellett az √°llami foglalkoztat√°si szervk√©nt elj√°r√≥ fŇĎv√°rosi/megyei korm√°nyhivatalok √©s az √°llami foglalkoztat√°si szervk√©nt elj√°r√≥ j√°r√°si (fŇĎv√°rosi ker√ľleti) hivatalok megval√≥s√≠t√°s√°val ‚ÄěNy√°ri di√°kmunka 2023‚ÄĚ elnevez√©ssel munkaerŇĎ-piaci programot ind√≠t.

A program c√©lja, hogy m√°r di√°kkorban elŇĎ k√≠v√°nja seg√≠teni a fiatalok munk√°hoz jut√°s√°t √©s ezzel a korai munkatapasztalat mellett a j√∂vedelemszerz√©s lehetŇĎs√©g√©t is biztos√≠tja. A munka r√©v√©n szerzett korai siker√©lm√©ny elŇĎseg√≠ti a k√©sŇĎbbi munkaszocializ√°ci√≥s folyamatot is.

A program c√©lcsoportj√°ba azok a 16-25 √©v k√∂z√∂tti, nappali tagozatos, tanul√≥i, vagy hallgat√≥i jogviszonnyal rendelkezŇĎ √©s azt igazolni tud√≥ di√°kok tartoznak, akik nem rendelkeznek sem v√°llalkoz√≥i, sem egy√©b, foglalkoztat√°sra ir√°nyul√≥ jogviszonnyal.

A program keretein bel√ľl a foglalkoztat√°s t√∂rt√©nhet a telep√ľl√©si √∂nkorm√°nyzatokn√°l, illetve az √∂nkorm√°nyzat fenntart√°s√°ban √°ll√≥, √∂nkorm√°nyzati alapfeladat ell√°t√°s√°t v√©gzŇĎ int√©zm√©nyn√©l. Legfeljebb napi 6 √≥r√°s foglalkoztat√°shoz ny√ļjthat√≥ t√°mogat√°s, ami azonban nem lehet t√∂bb mint a minim√°lb√©r ‚Äď szakk√©pzetts√©get ig√©nylŇĎ munkak√∂r√∂kben a garant√°lt b√©rminimum ‚Äď idŇĎar√°nyos h√°nyada.

A programhoz csatlakoz√°s elŇĎfelt√©tele, hogy a nappali tagozatos di√°k a lak√≥,- vagy tart√≥zkod√°si helye szerint illet√©kes J√°r√°si Hivatal Foglalkoztat√°si Oszt√°ly√°n k√∂zvet√≠t√©st k√©rŇĎk√©nt nyilv√°ntart√°sba vetesse mag√°t. Ehhez szem√©lyes okm√°nyaival, valamint √©rv√©nyes di√°kigazolv√°ny√°val, vagy annak az iskolai tanulm√°nyok befejez√©se miatti visszavon√°sakor kiadott iskolal√°togat√°si igazol√°s√°val kell a munkaviszony kezdete elŇĎtt a Foglalkoztat√°si Oszt√°lyra bef√°radnia annak √©rdek√©ben, hogy a programba von√°s√°nak elŇĎfelt√©tel√©t jelentŇĎ regisztr√°ci√≥ja megt√∂rt√©nhessen.

A t√°mogat√°s kiz√°r√≥lag a J√°r√°si Hivatal √°ltal a munkaerŇĎig√©nyre k√∂zvet√≠tett di√°k foglalkoztat√°s√°hoz ny√ļjthat√≥.

A ‚ÄěNy√°ri di√°kmunka 2023‚ÄĚ elnevez√©sŇĪ programban t√∂rt√©nŇĎ r√©szv√©teli sz√°nd√©kot, a mell√©kelt jelentkez√©si lap kit√∂lt√©s√©vel a Balmaz√ļjv√°ros V√°ros √Ėnkorm√°nyzat√°n√°l is jelezni sz√ľks√©ges!

 

- Foglalkoztat√°s idŇĎtartama: napi 4 √≥r√°s/3 h√©t idŇĎtartam

- V√°rhat√≥ √ľtemez√©s: 2023. j√ļlius 10.-2023. j√ļlius 30.

  1. augusztus 1.-2023. augusztus 21.

- B√©r: minim√°lb√©r idŇĎar√°nyos h√°nyada brutt√≥ 82.857.- Ft (3 h√©t/4 √≥ra)

Jelentkez√©sek elb√≠r√°l√°sa az enged√©lyezett l√©tsz√°m f√ľggv√©ny√©ben a jelentkez√©sek sorrendj√©ben t√∂rt√©nik!

Tov√°bbi inform√°ci√≥√©rt k√©rj√ľk, forduljon a Hajd√ļ-Bihar V√°rmegyei Korm√°nyhivatal Balmaz√ļjv√°rosi J√°r√°si Hivatala Foglalkoztat√°si Oszt√°ly√°nak koll√©g√°ihoz!

                                                                                              

Heged√ľs P√©ter

                                                                                                             polg√°rmester

Mellékletek:
Download this file (T√°j√©koztat√≥ honlapra 2023.doc)T√°j√©koztat√≥ honlapra 2023.doc[ ]17 kB

____________________________

Balmazújváros Város
Önkormányzata


4060 Balmazújváros
Kossuth tér 4-5.


Telefon:+36(52)580-102
Fax:+36(52)370-035

Web: www.balmazujvaros.hu

 

 

Copyright © 2024 Balmaz√ļjv√°ros. Minden jog fenntartva.
Ma: 2024-05-30 van. PointLink.