√Črtes√≠t√©s szeizmikus m√©r√©si munk√°latokr√≥l

Nyomtat√°s
K√©sz√ľlt: 2017. j√ļlius 20. cs√ľt√∂rt√∂k

Ezúton értesítjük a tisztelt lakosságot, földtulajdonosokat és-vagy földhasználókat, hogy Balmazújváros környezetében a O&GD Nádudvar Koncessziós Kft. megbízása alapján, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal MŇĪszaki Engedélyezési és Fogyasztóvédelmi FŇĎosztály Bányászati Osztály engedélyével az Acoustic Geofizikai Szolgáltató Kft. kutatást végez. A geofizikai módszerekkel történŇĎ mérések célja kŇĎolaj és földgáz telepek felkutatása. A munkálatok elŇĎreláthatólag július 24. és augusztus 20. között zajlanak.

A mérések során geodéziai kitŇĪzések, érzékelŇĎ mŇĪszerek lefektetése és szeizmikus vibrációs tevékenység tapasztalható. A területen elŇĎre meghatározott pontok mentén rezgésérzékelŇĎ speciális eszközöket helyezünk el. Ezek a speciális eszközök csak szeizmikus kutatásra használhatók, más számára értéktelenek, használhatatlanok.

A kivitelezést végzŇĎk tevékenységükkel kárt okozhatnak a mezŇĎgazdasági kultúrákban. Az okozott károkat a bányavállalkozó megtéríti. A károk felmérését aZ Acoustic Geofizikai Szolgáltató Kft. végzi.

AZ ÉRZÉKELŇź MŇįSZEREK ÉS TARTOZÉKAIK FÉMKINYERÉSRE ALKALMATLANOK. KÉRJÜK A KITŇįZÖTT KARÓKAT ÉS A REZGÉSÉRZÉKELŇź MŇįSZEREKET NE MOZDÍTSÁK EL, A MUNKA BEFEJEZTÉVEL SZAKEMBEREINK AZOKAT ELTÁVOLÍTJÁK!

Amennyiben a tevékenység során kérdései, észrevételei vannak, kezdeményezzen egyeztetést munkatársainkkal az alábbi telefonszámokon: +36-20-573-5969, +36-70-375-6276

 

Megértésüket, türelmüket és együttmŇĪködésüket elŇĎre is köszönjük!

 

ACOUSTIC GEOFIZIKAI SZOLGÁLTATÓ KFT.

____________________________

Balmazújváros Város
Önkormányzata


4060 Balmazújváros
Kossuth tér 4-5.


Telefon:+36(52)580-102
Fax:+36(52)370-035

Web: www.balmazujvaros.hu

 

 

Copyright © 2024 Balmaz√ļjv√°ros. Minden jog fenntartva.
Ma: 2024-06-24 van. PointLink.