3 milli√≥ forint v√°llalkoz√°sind√≠t√°si t√°mogat√°s √Čszak-alf√∂ldi fiataloknak

Nyomtat√°s
K√©sz√ľlt: 2016. augusztus 24. szerda

Elindult a "Vállalkozz Magyarország!" Fiatalok vállalkozóvá válásának támogatása az Észak-Alföld régióban projekt, amely helyi fiatalok számára biztosít támogatást.

Azok a résztvevŇĎk, akik a képzésbŇĎl kikerülve, jóváhagyott üzleti tervvel rendelkeznek és megalapították saját vállalkozásukat, valamint a folytatáshoz is kellŇĎen motiváltak, a Széchenyi 2020 keretében az Európai Szociális Alaptámogatása révén minimum 2, maximum 3 millió forint vissza nem térítendŇĎ támogatásra pályázhatnak újdonsült vállalkozásuk induló költségeinek fedezésére. Konzorciumunk célja, hogy a projekt keretei között a következŇĎ egy évben legalább 270 új cég létrejöttét segítsük elŇĎ ebben a régióban.

A programban az Észak-Alföldön élŇĎ, 18 és 25 év közötti álláskeresŇĎk, valamint 25 és 30 év közötti felsŇĎfokú végzettségŇĪ pályakezdŇĎ álláskeresŇĎk számára biztosítunk lehetŇĎséget saját vállalkozásuk elindítására. Jelentkezni a holnapunkon való regisztrációval és a jelentkezési lap kitöltésével lehet. A programokba bevont fiatalok 2016 ŇĎszétŇĎl vehetnek részt üzleti képzéseinken és a képzést eredményesen elvégzŇĎ, jóváhagyott üzleti tervvel rendelkezŇĎ, vállalkozásukat megalapító fiatalok pályázhatnak induló vállalkozásuk költségeinek támogatására.

Akinek felkeltette érdeklŇĎdését a lehetŇĎség, további információt weblapunkon, a vallalkozzmaavarorszag.hu/eszakalfold oldalon találhat.

____________________________

Balmazújváros Város
Önkormányzata


4060 Balmazújváros
Kossuth tér 4-5.


Telefon:+36(52)580-102
Fax:+36(52)370-035

Web: www.balmazujvaros.hu

 

 

Copyright © 2024 Balmaz√ļjv√°ros. Minden jog fenntartva.
Ma: 2024-05-30 van. PointLink.