T√ĀJ√ČKOZTAT√ĀS Sz√ľnidei gyermek√©tkeztet√©srŇĎl (ny√°ri)

Nyomtat√°s
K√©sz√ľlt: 2016. m√°jus 17. kedd

A Balmazújvárosi Közös Önkormányzati Hivatal tájékoztatja a Tisztelt SzülŇĎt/Törvényes képviselŇĎt, hogy a gyermekek védelmérŇĎl és a gyámügyi igazgatásról szóló 1997. évi XXXI. törvény alapján a gyermek lakóhelye, vagy ha a gyermek életvitelszerŇĪen a bejelentett tartózkodási helyén lakik, a tartózkodási helye szerinti települési önkormányzat a szünidei gyermekétkeztetés keretében a szülŇĎ, törvényes képviselŇĎ kérelmére a déli meleg fŇĎétkezést a hátrányos, halmozottan hátrányos gyermek részére ingyenesen biztosítja.

Az ingyenes szünidei étkezés a nyári szünetben -

a) a bölcsŇĎdei ellátásban, óvodai nevelésben részesülŇĎ gyermekek számára a bölcsŇĎdei ellátást nyújtó intézmény és az óvoda zárva tartásának idŇĎtartama alatt valamennyi munkanapon,
b) az a) pont alá nem tartozó gyermekek számára
ba) a nyári szünetben legalább 43 munkanapon, legfeljebb a nyári szünet idŇĎtartamára esŇĎ valamennyi munkanapon keresztül (2016. június 16. napjától 2016. augusztus 31. napjáig.) étel elvitelével vehetŇĎ igénybe. Az étel felvételének helyszíne: 4060 Balmazújváros, Dózsa Gy. u. 17-23. (Balmazújvárosi Általános Iskola Székhely intézménye).

A jogosultak részére a nyári gyermekétkeztetéshez ebédjegy kerül kiosztásra minden hét elsŇĎ munkanapján (hétfŇĎ) 9-11 óra között a Balmazújvárosi Kistérség Humán Szolgáltató Központ Család- és Gyermekjóléti Szolgálatnál a gyermek szülŇĎje/vagy törvényes képviselŇĎje részére. (Balmazújváros, Veres P. u. 8.) Az ebéd kiosztására a hét minden munkanapján  11 – 13 óráig kerül sor a fent megjelölt intézményben.

Az ingyenes nyári gyermekétkeztetésben kizárólag az vehet majd részt, aki az igényelt napokra vonatkozó ebédjegyeket átvette, és az ebéd átvételekor az adott napra szóló ebédjegyet leadja. Balmazújváros Város Önkormányzata a nyári ingyenes gyermekétkeztetést valamennyi arra jogosult kiskorú gyermek részére biztosítja (5 hónapos kortól 18. éves korig.)

A szünidei gyermekétkeztetés formanyomtatványon igényelhetŇĎ, melynek benyújtási határideje 2016. május 31.


A formanyomtatvány beszerezhetŇĎ:

  • Balmazújvárosi Közös Önkormányzati Hivatal fsz. 9. illetve 10. számú irodájában (4060 Balmazújváros, Kossuth tér 4-5.)
  • Egyesített Óvoda és BölcsŇĎde Intézmény valamennyi intézményegységében
  • Balmazújvárosi Általános Iskola valamennyi feladat ellátási helyén
  • Balmazújvárosi Református Általános Iskola és Óvoda mindkét intézményegységében
  • Balmazújvárosi Kistérség Humán Szolgáltató Központ Család- és Gyermekjóléti Szolgálat (4060 Balmazújváros, Veres Péter utca 6-8.)
  • A nyomtatvány letölthetŇĎ Balmazújváros honlapjáról is: www.balmazujvaros.hu
  • A szünidei gyermekétkeztetés igénybevételéhez szükséges nyilatkozat benyújtása személyesen a Balmazújvárosi Közös Önkormányzati Hivatal Hatósági Osztály Szociális Csoportján, valamint a Balmazújvárosi Kistérség Humán Szolgáltató Központ Család- és Gyermekjóléti Szolgálatnál (4060 Balmazújváros, Veres Péter utca 6-8.) lehetséges.

 

Balmazújvárosi Közös Önkormányzati Hivatal

 

 

 

Mellékletek:
Download this file (nyiltakozat_etkezes.doc)nyiltakozat_etkezes.doc[NYILATKOZAT a Gyvt. 21 IC. ¬ß-a szerinti sz√ľnidei gyermek√©tkeztet√©s ig√©nybev√©tel√©hez (MS WORD)]24 kB
Download this file (nyiltakozat_etkezes.odt)nyiltakozat_etkezes.odt[NYILATKOZAT a Gyvt. 21 IC. ¬ß-a szerinti sz√ľnidei gyermek√©tkeztet√©s ig√©nybev√©tel√©hez (LibreOFFICE)]18 kB
Download this file (nyiltakozat_etkezes.pdf)nyiltakozat_etkezes.pdf[NYILATKOZAT a Gyvt. 21 IC. ¬ß-a szerinti sz√ľnidei gyermek√©tkeztet√©s ig√©nybev√©tel√©hez (PDF)]263 kB

____________________________

Balmazújváros Város
Önkormányzata


4060 Balmazújváros
Kossuth tér 4-5.


Telefon:+36(52)580-102
Fax:+36(52)370-035

Web: www.balmazujvaros.hu

 

 

Copyright © 2024 Balmaz√ļjv√°ros. Minden jog fenntartva.
Ma: 2024-07-23 van. PointLink.