K√∂zlem√©ny - Orsz√°gos Eg√©szs√©g√ľgyi Inform√°ci√≥s K√∂zpont

K√©sz√ľlt: 2015. december 08. kedd
Közlemény

Országos Egészségügyi Információs Központ

Felhívjuk a Tisztelt Lakosság figyelmét, hogy a Betegút Egyesület egészségesek és betegek részére információs központot tesz elérhetŇĎvé a jobb tájékozódás és a gyógyulási folyamat meggyorsítása érdekében.

Magyarországon az egészségügyi ellátórendszerek struktúrái átalakultak. Egyre nagyobb hangsúlyt kapnak a különbözŇĎ orvosi diagnosztikai központok, gyógyító centrumok, rehabilitációs lehetŇĎségek. Ezek az ország különbözŇĎ pontjain találhatóak meg. Sokszor csak a szerencsén múlik, hogy a beteg egy európai szintŇĪ egészségügyi ellátásban részesül, de az is elŇĎfordulhat, hogy az ellátása átlagon aluli lesz. Ezek olyan fontos információk, amelyek megismerésében az Egyesület sokat tud segíteni. Az egészségügyi ellátórendszerben egye nehezebb eligazodni. Ezért a fontos információkat a lakosság részére bocsátjuk.

Az adatbázisokon kívül személyre szabott tanácsadást is biztosítunk, valamint jogsegély szolgáltatást is ellátunk. Az információs központ iránytŇĪ az egészségügyi ellátó rendszerben történŇĎ eligazodáshoz.

Németh Imréné

elnök

Betegút Egyesület

Adószám: 18729159-1-42
Nyilvántartási szám:01-02-001-5922

1073 Budapest
Kertész u.33 III/3/a.

www.betegutegyesulet.hu

Telefonszám:
                                                                          70-884-5879
                                                                          70-389-4178

____________________________

Balmazújváros Város
Önkormányzata

4060 Balmazújváros
Kossuth tér 4-5.

Telefon:+36(52)580-102
Fax:+36(52)370-035

Web: www.balmazujvaros.hu

Copyright © 2024 Balmaz√ļjv√°ros. Minden jog fenntartva.
Ma: 2024-02-21 van. PointLink.