√ČTTERMEK, SZ√ĀLL√ĀSAD√ďK FIGYELEM!

Nyomtat√°s
K√©sz√ľlt: 2013. janu√°r 09. szerda

 

ÉTTERMEK, SZÁLLÁSADÓK FIGYELEM!

 

Január végéig lehet jelentkezni a FARSANGI Torkos Csütörtökre!A Magyar Turizmus Zrt. 2013-ban is megszervezi a népszerŇĪ Torkos Csütörtök akciót, immár a 8. alkalommal. JövŇĎre azonban - a néphagyománytól eltérŇĎen - kivételesen nem a hamvazószerdát követŇĎ csütörtökön kerül sor a magyar gasztronómiát népszerŇĪsítŇĎ akcióra, mivel az épp - az étterembe járás szempontjából szintén népszerŇĪ - Valentin (Bálint) napra esik.

A Magyar Turizmus Zrt. ezért - a gasztronómiai szövetségekkel egyeztetve - 2013. január 31-én szervezi meg az akciót Farsangi Torkos Csütörtök néven. A Magyar Turizmus Zrt. és a NetPincér korábbi sikeres együttmŇĪködésének köszönhetŇĎen az akció hivatalos weboldala továbbra is a www.torkoscsütörtök.hu, vagy www.torkoscsutortok.hu lesz.

Ismét ezen a weboldalon zajlik majd az éttermek regisztrációja, illetve a vendégek itt találják meg az éttermek listáját és asztalt is foglalhatnak január 14-tŇĎl online módon. Az éttermek jelentkezését 2013. január 28-ig várják a szervezŇĎk. Az éttermi akcióval és a kapcsolódó szálláshelyi kedvezményekkel a SZÉP kártya felhasználást is ösztönözni kívánják.

A vendéglátóhelyeknek szóló felhívás ITT olvasható

Az éttermi beszállítók, nagykereskedŇĎk IDE kattintva találnak információkat

A szálláshelyeknek szóló felhívás ITT tölthetŇĎ le

Ajánlati adatlap szálláshelyek számára ITT érhetŇĎ el


 

____________________________

Balmazújváros Város
Önkormányzata


4060 Balmazújváros
Kossuth tér 4-5.


Telefon:+36(52)580-102
Fax:+36(52)370-035

Web: www.balmazujvaros.hu

 

 

Copyright © 2024 Balmaz√ļjv√°ros. Minden jog fenntartva.
Ma: 2024-05-25 van. PointLink.