MEGH√ćV√ď - Balmaz√ļjv√°ros Telep√ľl√©si Agr√°rgazdas√°gi Bizotts√°g √ľl√©s√©re

Nyomtat√°s
K√©sz√ľlt: 2022. november 08. kedd

A Nemzeti Agr√°rgazdas√°gi Kamara Alapszab√°ly√°nak IV. fejezet O) c√≠m 16. pontja alapj√°n a telep√ľl√©si agr√°rgazdas√°gi bizotts√°g √ľl√©s√©nek √∂sszeh√≠v√°s√°ra a Nemzeti Agr√°rgazdas√°gi Kamara megyei eln√∂ke is jogosult k√ľl√∂n√∂sen tiszt√ļj√≠t√°s √©rdek√©ben.

A fenti rendelkez√©s alapj√°n tisztelettel megh√≠vom Balmaz√ļjv√°ros Telep√ľl√©si Agr√°rgazdas√°gi Bizotts√°g√°nak tagjait a Telep√ľl√©si Agr√°rgazdas√°gi Bizotts√°g tiszt√ļj√≠t√≥ √ľl√©s√©re.

AZ √úL√ČS IDŇźPONTJA: 2022. november 16.   14.00 √≥ra

AZ √úL√ČS HELYSZ√ćNE:

Veres P√©ter Kult√ļr√°lis K√∂zpont

4060 Balmaz√ļjv√°ros, Kossuth t√©r 18.

Az √ľl√©sen az al√°bbi NAPIRENDI PONTOK ker√ľlnek megt√°rgyal√°sra:

  1. Az √ľl√©s levezetŇĎ eln√∂k√©nek, jegyzŇĎk√∂nyvvezetŇĎj√©nek √©s jegyzŇĎk√∂nyv hiteles√≠tŇĎinek megv√°laszt√°
  2. D√∂nt√©s a telep√ľl√©si agr√°rgazdas√°gi bizotts√°g eln√∂k√©nek megv√°laszt√°s√°r√≥
  3. D√∂nt√©s a telep√ľl√©si agr√°rgazdas√°gi bizotts√°g - eln√∂k√∂n k√≠v√ľli - tov√°bbi vezetŇĎs√©gi tagjainak megv√°laszt√°s√°r√≥

Az Alapszab√°lyban foglaltakra figyelemmel, amennyiben az √ľl√©s a fent r√∂gz√≠tett idŇĎpontban a megjelentek sz√°m√°ra tekintettel nem hat√°rozatk√©pes, az √ľl√©s a fenti napirendi pontokkal a megjel√∂lt idŇĎpontot k√∂vetŇĎ 15 perc m√ļlva megtart√°sra ker√ľl, azzal, hogy a megism√©telt √ľl√©s a jelen l√©vŇĎ tagok sz√°m√°ra tekintet n√©lk√ľl hat√°rozatk√©pesnek minŇĎs√ľl.

Az √ľl√©sre hozza mag√°val szem√©lyi igazolv√°ny√°t, √ļtlevel√©t vagy 2001. j√ļlius 1-je ut√°n kiadott k√°rtya form√°tum√ļ vezetŇĎi enged√©ly√©t, illetve lakc√≠mk√°rty√°j√°t, tov√°bb√° amennyiben jogi szem√©ly k√©pviselet√©ben j√°r el, akkor a t√∂rv√©nyes k√©pviseleti jog√°t igazol√≥ dokumentumok m√°solati p√©ld√°ny√°t (pl. al√°√≠r√°si c√≠mp√©ld√°ny, c√©gkivonat) is.

A regisztr√°ci√≥ lefolytat√°sa miatt k√©rem, hogy az √ľl√©s idŇĎpontja elŇĎtt legal√°bb 15 perccel sz√≠veskedjen a helysz√≠nen megjelenni!

Megjelen√©s√©re felt√©tlen√ľl sz√°m√≠tok!

Debrecen, 2022. november 7.

Szólláth Tibor s.k.

megyei elnök Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

____________________________

Balmazújváros Város
Önkormányzata


4060 Balmazújváros
Kossuth tér 4-5.


Telefon:+36(52)580-102
Fax:+36(52)370-035

Web: www.balmazujvaros.hu

 

 

Copyright © 2024 Balmaz√ļjv√°ros. Minden jog fenntartva.
Ma: 2024-04-25 van. PointLink.