√Ėszt√∂nd√≠j √©s gyakornoki program

Nyomtat√°s
K√©sz√ľlt: 2022. szeptember 14. szerda

A K√°rp√°tok Alap√≠tv√°ny egyik c√©lkitŇĪz√©se, hogy a Kelet-Magyarorsz√°g ter√ľlet√©n (Borsod-Aba√ļj- Zempl√©n, Hajd√ļ-Bihar, Heves, J√°sz-Nagykun-Szolnok √©s Szabolcs-Szatm√°r-Bereg megy√©k) √©lŇĎ, h√°tr√°nyos helyzetŇĪ di√°kok felsŇĎfok√ļ tanulm√°nyaikat sikeresen befejezhess√©k, ez√°ltal szaktud√°ssal, diplom√°val rendelkezŇĎ, helyben marad√≥, a k√∂rnyezet√ľk jobb√≠t√°s√°√©rt k√ľzdŇĎ, eur√≥pai szintŇĪ √©rtelmis√©giek tev√©kenykedjenek a r√©gi√≥ban.

E c√©l √©rdek√©ben az Alap√≠tv√°ny egy komplex √∂szt√∂nd√≠j rendszer mŇĪk√∂dtet√©s√©be kezdett 2007- ben, mely jelenleg is mŇĪk√∂dik, √©s az indul√°s √≥ta √∂sszesen 39 di√°kot t√°mogattunk.

Ebben az √©vben ism√©t meghirdetj√ľk a programot √©s szeretn√©nk, ha min√©l t√∂bb olyan h√°tr√°nyos helyzetŇĪ di√°khoz eljutna a program h√≠re, illetve a programban val√≥ r√©szv√©tel lehetŇĎs√©ge, akik az id√©n √©retts√©giztek √©s szeptembertŇĎl felsŇĎoktat√°si int√©zm√©nyben nappali tagozaton folytatj√°k tanulm√°nyaikat.

K√©rj√ľk, amennyiben lak√≥hely√©n ismer olyan fiatalt, aki a p√°ly√°zati felh√≠v√°sban feltŇĪntetett felt√©teleknek megfelel, √©rtes√≠tse a ki√≠r√°sr√≥l.

A programr√≥l bŇĎvebb felvil√°gos√≠t√°s a k√∂vetkezŇĎ el√©rhetŇĎs√©geken k√©rhetŇĎ:

 Czuczor D√°niel, kommunik√°ci√≥s munkat√°rs

Kárpátok Alapítvány-Magyarország (www.karpatokalapitvany.hu)

3300 Eger, Felv√©gi √ļt 53.

Tel.: 36-516-750

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Mellékletek:
Download this file (ajanlolevel_pm_hivataloknak2022.pdf)ajanlolevel_pm_hivataloknak2022.pdf[ ]371 kB

____________________________

Balmazújváros Város
Önkormányzata


4060 Balmazújváros
Kossuth tér 4-5.


Telefon:+36(52)580-102
Fax:+36(52)370-035

Web: www.balmazujvaros.hu

 

 

Copyright © 2024 Balmaz√ļjv√°ros. Minden jog fenntartva.
Ma: 2024-04-25 van. PointLink.