Kérdőív (Észak-Hajdúsági Foglalkoztatási Paktumiroda)

Nyomtatás
Készült: 2019. május 08. szerda

Tisztelt Hölgyem/Uram!


 

Engedje meg, hogy az Észak-Hajdúsági Foglalkoztatási Paktumiroda megbízásából felkérjem munkaerőpiaci, illetve helyi gazdaságfejlesztést támogató, online kérdőíves felmérésünkben való részvételre.

Jelen felmérés a Balmazújvárosi, Hajdúböszörményi és Hajdúnánási járásban található vállalkozások konkrét munkaerőpiaci igényeinek, fejlesztési elképzeléseinek, valamint lehetséges együttműködési szándékainak feltérképezését szolgálja az Észak-Hajdúsági Foglalkoztatási Együttműködés keretein belül. Az Észak-Hajdúsági Foglalkoztatási Együttműködés célja a térségi foglalkoztatottság és versenyképesség növelése, a munkaerőpiac menedzsmentjének kialakítása a kereslet és kínálat folyamatos összehangolása mellett. Ezen célok eléréséhez elengedhetetlen a térség munkaerőpiaci igényeire reflektáló intézkedések bevezetése, melyek eredményessége a szükségletek minél pontosabb felmérését igényli. A kérdőív emellett a vállalatok fejlesztési terveit is monitorozza, melyek megismerése nagymértékben hozzájárul a helyi gazdaságfejlesztést szolgáló beavatkozások megfelelő, keresletvezérelt előkészítéséhez.

Ezúton kérjük, hogy szakítson időt a felmérésben való részvételre, mert az Ön tapasztalataira és véleményére is szükségünk van ahhoz, hogy pontos képet kaphassunk a térség jelenlegi munkaerőpiaci igényeiről és a vállalati szféra fejlesztési elképzeléseiről.

A kitöltést a következő linkre kattintva tudja elkezdeni: https://www.surveymonkey.com/r/6TCNXCK

A kérdőív kitöltése önkéntes, válaszait csak összesítve, nem azonosítható módon publikáljuk. Kitöltési határidő: 2019. május 10.

Közreműködését előre is köszönjük!


 

Tisztelettel:

Vágner Noémi

Paktumirodai koordinátor

 

 

____________________________

Balmazújváros Város
Önkormányzata


4060 Balmazújváros
Kossuth tér 4-5.


Telefon:+36(52)580-102
Fax:+36(52)370-035

Web: www.balmazujvaros.hu

 

 

Copyright © 2019 Balmazújváros. Minden jog fenntartva.
Ma: 2019-11-13 van. PointLink.