Felh√≠v√°s Balmaz√ļjv√°ros V√°ros √Ėnkorm√°nyzat¬†Telep√ľl√©sfejleszt√©si Koncepci√≥j√°nak¬†v√©lem√©nyez√©s√©re, partners√©gi egyeztet√©s√©re

Nyomtat√°s
K√©sz√ľlt: 2020. szeptember 22. kedd

T√°j√©koztatjuk a lakoss√°got, a telep√ľl√©sen mŇĪk√∂dŇĎ √©rdekk√©pviseleti szervezeteket, civil szervezeteteket, gazd√°lkod√≥ szervezeteket √©s vall√°si k√∂z√∂ss√©geket, hogy elk√©sz√ľlt a telep√ľl√©s Telep√ľl√©sfejleszt√©si Koncepci√≥j√°nak tervezete.

Az √Ėnkorm√°nyzat a 314/2012. (XI. 8.) Korm. rendelet √©s a k√©pviselŇĎ-test√ľlet 13/2017. (III. 22.) helyi rendelete alapj√°n a Koncepci√≥ tervezet√©t partners√©gi egyeztet√©sre bocs√°tja.

Felh√≠vjuk a fentebb felsorolt szem√©lyek, szervezetek figyelm√©t, hogy a Telep√ľl√©sfejleszt√©si Koncepci√≥hoz 2020. okt√≥ber 12. napj√°ig partners√©gi v√©lem√©nyt fogalmazhatnak meg.

A v√©lem√©nyeket √≠r√°sban lehet megtenni pap√≠r alapon a Balmaz√ļjv√°rosi K√∂z√∂s √Ėnkorm√°nyzat Hivatal Titk√°rs√°g√°ra eljuttatva, vagy elektronikus form√°ban a Ez az e-mail c√≠m a spamrobotok elleni v√©delem alatt √°ll. Megtekint√©s√©hez enged√©lyeznie kell a JavaScript haszn√°lat√°t. e-mail c√≠mre.

Valamennyi megfogalmazott partneri v√©lem√©nyt a telep√ľl√©si fŇĎ√©p√≠t√©sz szakmai javaslat√°val ell√°tva a k√©pviselŇĎ-test√ľlet megt√°rgyal √©s d√∂nt azok elfogad√°s√°r√≥l vagy el nem fogad√°s√°r√≥l.

A Telep√ľl√©sfejleszt√©si Koncepci√≥ a www.balmazujvaros.hu/ Telep√ľl√©srendez√©s / K√©sz√ľlŇĎ √ļj telep√ľl√©srendez√©si eszk√∂z√∂k men√ľpont tal√°lhat√≥.

Balmaz√ļjv√°ros, 2020. szeptember 21.


Balmaz√ļjv√°ros V√°ros √Ėnkorm√°nyzat

____________________________

Balmazújváros Város
Önkormányzata


4060 Balmazújváros
Kossuth tér 4-5.


Telefon:+36(52)580-102
Fax:+36(52)370-035

Web: www.balmazujvaros.hu

 

 

Copyright © 2024 Balmaz√ļjv√°ros. Minden jog fenntartva.
Ma: 2024-05-22 van. PointLink.