Sajtóközlemény - A „Liget Közösségi Ház fejlesztése Balmazújvároson” c. projekt zárásáról 2019. január 14.

Nyomtatás
Készült: 2019. január 15. kedd

b_200_150_16777215_00___images_infoblokk_kedv_final_felso_cmyk_ERFA.jpg

2019. január 14.

 

 

 

 

 

 

 

 

A Balmazújvárosi Kistérség Többcélú Társulása 55,00 millió Ft vissza nem térítendő európai uniós támogatást nyert a TOP-4.2.1-15 – „Szociális alapszolgáltatások infrastruktúrájának bővítése, fejlesztése” című konstrukció keretein belül. Az elnyert támogatásból elkészült a Liget Közösségi Ház fejlesztése keretében a tetőtér beépítése és a földszint felújítása, átalakítása, valamint beszerzésre került egy OPEL Vivaro Combi kerekesszék rögzítésére, szállítására alkalmas személygépkocsi. Az eszközbeszerzés keretében műszaki cikkek, számítástechnikai eszközök, irodai berendezések, egyéb tárgyi eszközök kerültek beszerzésre.

 

 

 

 

 

A Balmazújvárosi Kistérség Többcélú Társulása pályázatot nyert a TOP-4.2.1-15 – „Szociális alapszolgáltatások infrastruktúrájának bővítése, fejlesztése” című konstrukció keretein belül. A Balmazújvárosi Kistérség Többcélú Társulása által fenntartott Balmazújvárosi Kistérség Humán Szolgáltató Központ által működtetett Liget Közösségi Ház telephelyen működő pszichiátriai nappali és közösségi ellátás, valamint szenvedélybeteg nappali és közösségi ellátás, a házi segítségnyújtás és támogató szolgálat magasabb színvonalon történő ellátása miatt a Debreceni u. 12. épület (hrsz.: 5162) tetőtér beépítése került megvalósításra a jogszabályi elvárásoknak megfelelő közösségi terek átalakításával.

 

A fejlesztés eredményeképpen a szociális és gazdasági gondokkal küzdő, a társadalom perifériájára szorult, mindenki számára nyitott és elérhető szolgáltatások fejlesztése valósult meg. A projekt a bővítéshez szükséges átalakítási munkákon kívül a bővítéshez kapcsolódó, illetve a szolgáltatás további magas színvonalának biztosításához elengedhetetlen eszközök beszerzését tartalmazta.

 

Az építési kivitelezési beruházás eredményeként az ellátottak számára fejlesztő, terápiás eszközök beszerzése megtörtént, illetve a hatékony és eredményes működés érdekében műszaki cikkek, számítástechnikai eszközök, irodai berendezések, egyéb tárgyi eszközök, valamint a külső térhez kapcsolódó tárgyi eszközök beszerzése és járműbeszerzésre került sor.

 

A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósult meg. 

 

A projektről további információ a www.balmazujvaros.hu oldalon olvasható.

 

Liget Közösségi...
Liget Közösségi Ház
Liget Közösségi...
Liget Közösségi Ház
Liget Közösségi...
Liget Közösségi Ház
Liget Közösségi...
Liget Közösségi Ház
Liget Közösségi...
Liget Közösségi Ház
Liget Közösségi...
Liget Közösségi Ház
Liget Közösségi...
Liget Közösségi Ház

____________________________

Balmazújváros Város
Önkormányzata


4060 Balmazújváros
Kossuth tér 4-5.


Telefon:+36(52)580-102
Fax:+36(52)370-035

Web: www.balmazujvaros.hu

 

 

Copyright © 2023 Balmazújváros. Minden jog fenntartva.
Ma: 2023-12-08 van. PointLink.