SAJT√ďK√ĖZLEM√ČNY - BALMAZ√öJV√ĀROS GAZDAS√ĀGI POTENCI√ĀLJ√ĀNAK N√ĖVEL√ČSE A B√ĖSZ√ĖRM√ČNYI √öTI IPARTER√úLET FEJLESZT√ČSE √ĀLTAL - TOP-1.1.1-15-HB1-2016-00016.

Nyomtat√°s
K√©sz√ľlt: 2021. j√ļnius 30. szerda

b_250_173_16777215_00___images_erfasz2020.png2021.06.30.

BALMAZ√öJV√ĀROS V√ĀROS √ĖNKORM√ĀNYZATA

Sajt√≥k√∂zlem√©ny

√öj szakasz√°ba l√©p a B√∂sz√∂rm√©nyi √ļti iparter√ľlet fejleszt√©se. A Balmaz√ļjv√°ros V√°ros √Ėnkorm√°nyzata √°ltal a TOP-1.1.1-15-HB1-2016-00016 azonos√≠t√≥ sz√°m√ļ projekt keret√©ben ‚ÄěBalmaz√ļjv√°ros gazdas√°gi potenci√°lj√°nak n√∂vel√©se a b√∂sz√∂rm√©nyi √ļti iparter√ľlet fejleszt√©se √°ltal ‚Äď Magas√©p√≠t√©si √©s elektromos h√°l√≥zati fejleszt√©si munkanemek megval√≥s√≠t√°sa‚ÄĚ t√°rgy√°ban ind√≠tott k√∂zbeszerz√©si elj√°r√°shoz kapcsol√≥d√≥ √©p√≠t√©si beruh√°z√°s k√∂zbeszerz√©se lezajlott, melynek eredm√©nyek√©nt az √∂nkorm√°nyzat a villamos energia h√°l√≥zat ki√©p√≠t√©s√©nek kivitelez√©s√©re 2021. j√ļnius 16-√°n szerzŇĎd√©st k√∂t√∂tt a Mezei ‚Äď Vill Kft.-vel. A szerzŇĎd√©s al√°√≠r√°s√°t k√∂vetŇĎen 2021. j√ļnius 28-√°n a munkater√ľlet √°tad√°sa is megt√∂rt√©nt. A szerzŇĎd√©s alapj√°n a v√°llalkoz√≥nak 180 napja lesz a kivitelez√©sre, √≠gy a villamos energia h√°l√≥zat ki√©p√≠t√©s√©nek kivitelez√©se v√°rhat√≥an 2021. december 11-ig k√©sz√ľl el.

____________________________

Balmazújváros Város
Önkormányzata

4060 Balmazújváros
Kossuth tér 4-5.

Telefon:+36(52)580-102
Fax:+36(52)370-035

Web: www.balmazujvaros.hu

Copyright © 2024 Balmaz√ļjv√°ros. Minden jog fenntartva.
Ma: 2024-06-15 van. PointLink.