FELHÍVÁS PARTNERSÉGI / LAKOSSÁGI VÉLEMÉNYEZÉSRE

Nyomtatás
Készült: 2024. március 05. kedd

Balmazújváros Településrendezési eszközök módosításáról 2023. évi. M2 számú, meghatározott területre vonatkozó módosítás (a 076/30 hrszú ingatlanon lévő mezőgazdasági üzemi terület egykori

sertéstelep átsorolása általános gazdasági építési övezetbe)

A Településrendezési eszközök módosítását igénylő beruházás célja:

A 3321 sz. országos mellékút mellett (Nagyhegyessel közös közigazgatási határ mellett, 076/30 hrsz-ú in­gatlanon) található hatályos településrendezési tervben „Kmü”-jelű Mezőgazdasági üzemi beépítésre szánt különleges építési övezetbe sorolt, korábbi sertéstelep területének Általános gazdasági építési öve­zetbe történő átsorolása.

b_700_480_16777215_00___images_parnersok.png

Balmazújváros hatályos Településszerkezeti tervének részlete

A korábbi sertéstelep ebben a funkciójában megszűnt, ingatlanát értékesíteni kívánják. A hatályos településszerkezeti terv részletén látható a módosítással érintett egykori sertéstelep és kör­nyezete. Az általános gazdasági felhasználásba történő átsorolás a környezeti terhelés egyértelmű csök­kenését eredményezi. Ez kedvezően hat az országos mellékút túloldalán elhelyezkedő zártkerti ingatla­nokra, és a déli oldalon közvetlenül határos Nagyhegyes közeli külterületi ingatlanjaira is.

A tervezett általános gazdasági övezetben, környezeti adottságokra való tekintettel, környezetre terhelést jelentő, zajos- bűzös, robbanásveszélyes tevékenységnek helyet adó rendeltetés nem lesz elhelyezhető.

Az önkormányzat honlapján a Településrendezés/ Településrendezési tervmódosítás menüpont alatt, a tervdokumentáció megtekinthető és azzal kapcsolatban a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Email címre 2024. március 20.ig véleményt lehet küldeni.

Zsemberi István Balmazújváros mb. főépítésze

____________________________

Balmazújváros Város
Önkormányzata


4060 Balmazújváros
Kossuth tér 4-5.


Telefon:+36(52)580-102
Fax:+36(52)370-035

Web: www.balmazujvaros.hu

 

 

Copyright © 2024 Balmazújváros. Minden jog fenntartva.
Ma: 2024-04-27 van. PointLink.