Polgármesteri köszöntő

Nyomtatás
pm.jpgTisztelt Látogató!
 
 
Nagy tisztelettel és szeretettel üdvözlöm Önt városunk honlapján, köszönöm, hogy figyelmével megtiszteli Balmazújvárost. 
Kérem, engedje meg, hogy a város Polgármestereként magam kalauzoljam egy virtuális balmazújvárosi bemutatkozó körúton!
Városunk Európa egyik legnagyobb nemzeti parkja, a Hortobágy kapujában elhelyezkedő több száz éves település. Balmazújváros jellegzetes mezővárosi arculatát, a maga kulturtörténeti és néprajzi kincseivel, legelő jószágaival együttesen tekintheti meg a hozzánk érkező.
 
Balmazújváros családbarát város. Minden fejlesztésünk azt szolgálja, hogy megismerjék tiszta, az egészségre, a sportra, a kultúrára gondot fordító barátságos városunkat.
Varázslatos hangulatú időutazás élményével gazdagodhatnak az országban egyedülálló Mihalkó kalaposház, a Semsey kastély, a Veres Péter Emlékház, a német közösség Hagyományok Háza intézmény kiállításainak megtekintése alkalmával.
17 ezres kisvárosunk számos értéke közül had emeljem ki páratlan gyógyvizét, melyet a Kamilla Gyógy-, Termál- és Strandfürdő sokoldalú szolgáltatásai révén jószívvel ajánlok az idelátogatók uticéljának. A sport-turizmus területén óriási lehetőséget biztosítanak a mozogni vágyó családoknak, illetve a hozzánk érkező csapatoknak a FIFA szabványnak megfelelő füves és műfüves pályák, a most épülő Stadion, futópálya, megépült kerékpárútjaink, a tanösvényekkel rendelkező Veres Péter parkunk. 
 
Amennyiben nem csak pihenni érkezik hozzánk, hanem befektetési lehetőséget is lát városunkban, úgy Önt két ipari övezet is várja.
Balmazújváros a Debreceni Nemzetközi Repülőtértől 20 km-re található, autópályán Budapesttől alig 2 óra alatt megközelíthető.
 
Bárhogyan is dönt, Balmazújváros jó választás! 
Szívből kívánom, szerezzen személyes élményeket városunkban!
 
 
Dr. Veres Margit
polgármester
Balmazújvárosi Közös Önkormányzati Hivatal - 4060 Balmazújváros, Kossuth tér 4-5. - Tel.: (52) 580-102 Email: hivatal@balmazujvaros.hu
Egységes orvosi ügyelet:52/311-104 _____________________________ Mentőszolgálat hívószáma: 104 _____________________________ Gyógyszertári állandó ügyelet: (20)405-3827 - Bocskai u. 2-4.

____________________________

Balmazújváros Város
Önkormányzata


4060 Balmazújváros
Kossuth tér 4-5.


Telefon:+36(52)580-102
Fax:+36(52)370-035

Web: www.balmazujvaros.hu

Polgármester: dr. Veres Margit
Jegyző:dr. Bencsik Judit

 

Copyright © 2018 Balmazújváros. Minden jog fenntartva.
Ma: 2018-06-19 van. PointLink.