Szűrő
 • EBOLTÁS

  Eboltás

  Értesítjük a Tisztelt Lakosságot, hogy Balmazújvároson az ebek összevezetéses veszettség elleni vakcinázását az alábbiak szerint végezzük:

   

           2013. 04. 24. (szerda)          Kossuth u. 21. (Óvoda mellett)

   

           Dr. Bácsi Imre                       9-12 óra

           Dr. Bácsi Imre                       15-18 óra

   

           2013. 04. 25. (csütörtök)     VÁROSGAZDÁLKODÁS

   

           Dr. Bácsi Imre                       9-12 óra

           Dr. Bácsi Imre                       15-18 óra

   

           2013. 04. 26. (péntek)                  ÁLLATVÁSÁR

   

           Dr. Bácsi Imre                       9-12 óra

           Dr. Bácsi Imre                       15-18 óra

   

  Az oltás ára a helyszínen 3000 Ft, mely magában foglalja a vakcinázás, féregtelenítés és az ÁFA költségét.

   

  FONTOS: 2013. január 1-je után csak mikrochippel ellátott ebek olthatók. Amely ebeknél ez eddig nem történt meg, a helyszínen elvégezzük a megjelölést, ennek díja: 4000 Ft.

   

  Az oltás a 164/2008. (XII. 20.) FVM rendelet szerinti kisállat egészségügyi könyv kiállításával, és a 2013-as hologramos matrica beragasztásával érvényes, ezért akinek van könyve, az hozza magával, akinek nincs, annak a helyszínen kiállítunk egyet.

   

   

   

  Állategészségügyi Szolgálat, Balmazújváros

 • LAKOSAINK FIGYELMÉBE AJÁNLJUK!

   

  LAKOSAINK FIGYELMÉBE AJÁNLJUK! 
   
  Az  ANALÓG TV MŰSORSZÓRÁS
  helyett 
  2014-től a DIGITÁLIS MŰSORTERJESZTÉS lép életbe!
   
  A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság megbízásából a szociálisan rászoruló háztartások felkeresését, a KSH által megbízott felmérők fogják elvégezni 2013. április 15-től kezdődően várhatóan 4 hónapon keresztül.
   
  A felmérők fényképes igazolvánnyal és azonosítószámmal rendelkeznek, melyet a lakosság az  ingyenesen hívható 06 – 80/ 383- 940 telefonszámon is leellenőrizhet.
   
  Figyelmükbe ajánljuk, hogy a KSH által megbízott személyek nem azonosak a különböző szolgáltatók által ,,kiküldött és legalább egy éves hűségnyilatkozatot aláírató” személyekkel.
   
  Az állami program keretében ugyanis az igénylőlapok elemzése után a rászorultak akár ,,a TV készülékek dekóderekkel történő” beszerelésére is támogatást kaphatnak.
   
  Kérjük, ne hagyják magukat becsapni! Idősebb, nyugdíjas lakosaink kérjék ki családtagjaik véleményét, mielőtt ,,idegeneknek írnak alá általuk nem értelmezhető szerződéseket”. 
  Minden esetben kérjenek fényképes igazolványt!
   
   
   
    Balmazújvárosi Közös Önkormányzati Hivatal
 • FIGYELEM! SZEREPLŐKET KERESÜNK!

  FIGYELEM! SZEREPLŐKET KERESÜNK!

   

  Tisztelt lakosok! A Délibáb Produkció Kft. szereplőválogatást tart Balmazújváros, Hortobágy, Egyek és Nagyhegyes településeken a régióban élő lakosok számára. A casting sorá n olyan személyeket keresünk, akik anyagi juttatás fejében szívesen vesznek részt Hajdu Szabolcs Délibáb című új filmjének nyári hónapokban, a Hortobágyon zajló forgatásain.

  A szereplőválogatásra leginkább olyan személyek jelentkezését várjuk, akik betöltötték az 50. életévüket, jártasak az állatgondozásban, de jelentkezhet bárki kortól és nemtől függetlenül.

  A szereplőválogatásokra az alábbi időpontban kerül sor:

   

  BALMAZÚJVÁROS:

  Polgármesteri Hivatal – fsz. kupolás díszterem (házasságkötő terem) - 2013. április 15. ( hétfő) 17 óra és 19 óra között

  4060 Balmazújváros, Kossuth tér 4 -5.

   

  Jelentkezni lehet a helyszínen!

  GÁLOVITS ZOLTÁN

  és

  BEDNÁRIK LÁSZLÓ

  delibabfilm@gmail.com

  06 30 241 6891

 • Disznótor

  NÉMETFALUSIAK FIGYELEM! 2013. április 13-ára (szombat) hagyományos disznóvágást tervez a NÉMET NEMZETISÉGI ÖNKORMÁNYZAT a NÉMETFALUSIAK EGYESÜLETE és a NÉMETFALUSIAK Kft.

  R É SZ L E T E K

 • Tegyünk együtt útjaink tisztaságáért!

  Tegyünk együtt útjaink tisztaságáért!

   

  A Magyar Közút Nonprofit Zrt. hetedik alkalommal tartja meg hagyományos országos szemétszedő akcióját 2013. április 22-én hétfői napon. A Föld Napja alkalmából szervezett eseményre ismét több ezer önkéntes jelentkezését várja a társaság. A rendezvény az elmúlt három évben az ország legtöbb önkéntest megmozgató környezetvédelmi mozgalmává nőtte ki magát.

   

  A Magyar Közút Nonprofit Zrt. hetedik alkalommal szervez országos szemétszedési akciókat az általa üzemeltetett 30 ezer kilométeres közúthálózat és környezetének megtisztítására. Idén is április 22-én, hétfőn, a Föld Napján rendezi meg szokásos tavaszi szemétszedési akcióját a társaság.

   

  A Közút egész évben végzett út menti szemétszállítási munkáját az utóbbi időben sajnos szélmalomharc jellemzi, az illegális szemétlerakók nap mint nap szaporodnak. A társaság évente egy kisebb megyeszékhely éves kommunális hulladékának megfelelő mennyiségű szemetet gyűjt össze az általa üzemeltetett utak mellől. Ebben a küzdelemben szeretne a cég szemléletváltozást elérni. Az akciók sikerét mi sem bizonyítja jobban, mint hogy az elmúlt nyolc alkalommal összesen 323 ezer önkéntes csaknem 48 ezer köbméternyi szemetet gyűjtött össze országszerte.

   

  A szemétszedési akcióink célja, hogy a fiatalabb generációnak is természetessé váljon a környezet megóvása. Az akció megszervezésével a társaság hozzá kíván járulni ahhoz, hogy az a több ezer - többségében – fiatalember, akik részt vesznek a szemétgyűjtésben, később jobban odafigyeljenek szűkebb és tágabb környezetük megóvására. A Magyar Közút Nonprofit Zrt. éppen ezért várja az egyénileg és csoportosan jelentkezőket, számítunk az önkormányzatok, civil szervezetek, iskolák és baráti társaságok csatlakozására is.” – mondta Mázsi attila, a társaság vezérigazgatója.

   

  A vezérigazgató szerint a társaság szemétszedési akciója az ország legtöbb önkéntest megmozgató környezetvédelmi eseményévé nőtte ki magát. „Ez reményt ad arra, hogy a következő generációk a mainál jobban megbecsüljék az utak környezetének állapotát, reményeink szerint, aki egyszer aktívan részt vesz a szeméthegyek felszámolásában, az biztosan nem válik notórius szemetelővé.” – tette hozzá a vezérigazgató.

   

  A közútkezelő főszervezőként, az esemény gazdájaként minden csatlakozó számára térítés nélkül biztosít kesztyűt és láthatósági mellényt, valamint gondoskodik az összegyűjtött hulladék maradéktalan elszállításáról is. Az utak menti szemétszedéshez a cég szakmai felügyeletet biztosít, szükség esetén ideiglenes forgalomkorlátozást vezet be.

   

  Az akció további részleteiről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. megyei igazgatóságain érdeklődhet (elérhetősége a www.kozut.huwww.kozut.hu Kapcsolat menüpontjában).

   

  ***

   

  Tegyünk együtt útjaink tisztaságáért! Csatlakozzanak országos szemétszedési akciónkhoz, amelyet 2013. április 22-én, a Föld napján rendezünk reggel 9 órától délután 14 óráig. A jelentkezéseket 2013. április 3-ig várjuk a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Hajdú-Bihar Megyei Igazgatóságunkon (4025 Debrecen, Barna u.15.), vagy szelekovszky@hajdu.kozut.huszelekovszky@hajdu.kozut.hu e-mail címen.

   

  További információ:

  Név: Szelekovszky György

  Szervezeti egység: Üzemeltetési és Fenntartási Osztály

  Telefonszám: 06-30-639-6986

  E-mail cím: szelekovszky@hajdu.kozut.hu

   

 • Veterán autós-motoros találkozó

  Veterán autós-motoros találkozó Balmazújvároson

  2013. 05. 18-20.


   

  A csomag tartalma:
  - 2 éjszaka szállás, 2 fő részére nem dohányzó, klimatizált kétágyas szobában bőséges svédasztalos reggelivel, félpanziós ellátással
  - korlátlan szauna és non-stop termálmedence használat
  - fürd
  őköpeny és törölköző bekészítés
  - díjmentes parkolás
  - korlátlan internet hozzáférési lehet
  őség
  - széfhasználat


  Csomagár:
  36.000 forint/2fő/2éj (A csomagár nem tartalmazza az idegenforgalmi adót, melynek mértéke 350 forint/fő/éj)

  A szálloda alábbi szolgáltatásait 20% kedvezménnyel vehetik igénybe kedves vendégeink:
  -bowling
  -billiárd
  -squass
  -masszázs

  Programok


   

  2013. 05. 18. - Szombat
  - Érkezés után svédasztalos vacsora, minden vendégünket pálinka fogadóitallal köszöntjük
  -A vacsora után kötetlen ideig szórakozási lehet
  őség Szállodánk bowling-billiárd termében

  2013. 05. 19. - Vasárnap
  - Reggeli 7 órától 9 óra 30 percig
  - 9 óra 30 perct
  ől köszöntő és programismertetés a konferenciatermünkben, ahol kávéval, aprósüteménnyel várjuk kedves vendégeinket
  - 10 órától városi felvonulás a veterán autókkal, motorokkal
  - 13 órától veterán gépjárm
  ű kiállítás a balmazújvárosi Penny Market parkolóban

  A kiállítás programlehetőségei:
  - mazsorett előadás
  - zenés programok
  - szépségkirályn
  ő választás
  - legszebb veterán járm
  ű választás
  - gyerekeknek ugráló vár, arcfestés, lufi hajtogatás
  - kitelepült étkezési lehet
  őség (grill ételek, bográcsozás)
  - Este: Retro party

  Mivel 2013. május 18-án lakodalom kerül megrendezésre Szállodánkban, az esetleges kellemetlenségek elkerülése végett, lehetőség van egy éjszakás (vasárnapi) csomag igénybevételére is. Kérjük, ilyen jellegű igényét jelezze a 06 30/ 583- 99 98,

  06 52/580 -080-as telefonszámok valamelyikén, vagy a hotelbalmaz@hotelbalmaz.comhotelbalmaz@hotelbalmaz.com email címen.

  Rossz idő esetén, illetve az esti órákban lehetőség van a gépjárművek zárt, fedett helyen való elhelyezésére. Kérjük legkésőbb 2013. 04. 15-ig jelezzenek vissza részünkre a részvétellel kapcsolatosan!
  A résztvevők száma korlátozott!


   

  Üdvözlettel:

  Thermál Hotel Balmaz****Recepció
  4060 Balmazújváros, Kastélykert u. 1-2.

  Tel.: +36-52/580-080

  Mobil: +36-30/583-9998

  Fax: +36-52/580-081

  E-mail: hotelbalmaz@hotelbalmaz.com

  Web: www.hotelbalmaz.com

   

 • ELJÁRÓ DIÁKOK, INGÁZÓ DOLGOZÓK FIGYELEM!

  ELJÁRÓ DIÁKOK, INGÁZÓ DOLGOZÓK FIGYELEM!

   

  Folytatódik az új villamos pálya építése Debrecenben!

   

  Az új ütemtervnek megfelelően folytatódik a 2-es villamos pályájának építése Debrecenben. A közműkiváltási, kábelfektetési, felső-vezeték, vasút- és útépítési munkák zavartalan, gyors és szakszerű elvégzése érdekében a Dózsa György utcát és a Nádor utcát 2013. április 2-től várhatóan május végéig teljes szélességében lezárják a járműforgalom elől.

   

  Közösségi közlekedés : A lezárás ideje alatt a 12-es, 15/15Y-os, 23-as, 31-es, valamint 32-es autóbuszok útvonala módosul.

   

  Kérjük a gépjárművezetőket, hogy a kihelyezett forgalmi jelzőtáblák utasításainak megfelelően, figyelmesen és óvatosan közlekedjenek! Kérjük a gyalogosokat, vegyék figyelembe, hogy a kivitelezés miatt lezárt területek munkaterületek, ezért a kordonokon, korlátokon ne járjanak át! A gyalogos- és gépjárműforgalom elől elzárt területeket senki ne használja!

   

   

   

  Változások a Keleti Pályaudvarnál!

   

  Április 4-től változik a budapesti Keleti pályaudvar csarnokának és alagsori jegypénztárainak megközelíthetősége:

  A 4-es metró Baross téri állomásának építése miatt április 4-étől ideiglenesen lezárják a Budapest Keleti pályaudvar főbejáratát, valamint az épület előtti, az aluljáróba vezető lépcsőlejáratokat.

  A vágányok és a MÁV-START alagsori jegypénztáraihoz vezető lépcsősor a munkálatok ideje alatt csak a pályaudvar oldalsó bejáratain közelíthetők meg a Kerepes i út, illetve a Thököly út felől. Az utasok könnyebb eligazodása érdekében a vasúttársaság utas tájékoztató táblákat helyez ki a lezárással egy időben. A főbejárat lezárása előreláthatóan júliusig tart, de az alagsori pénztárak – az aluljáró átépítésig, várhatóan 2014 elejéig – továbbra is csak a csarnokból lesznek megközelíthetők.

  Kérjük a tisztelt utazókat, hogy a vágányok és a pénztárak megközelíthetőségének változása miatt, lehetőleg néhány perccel korábban érkezzenek meg a Keleti pályaudvarra.

 • Dalos Találkozó

 • Okmányiroda - szünetel az ügyfélfogadás

  TISZTELT ÜGYFELEINK!

  2013. április 9-én (kedd)

  Magyarország uniós kötelezettségeinek teljesítése érdekében végrehajtandó informatikai karbantartás miatt az ország valamennyi okányirodájában, így

  a Balmazújvárosi Járási Hivatal
  Okmányirodai Osztályán is

  SZÜNETEL AZ ÜGYFÉLFOGADÁS

  MEGÉRTÉSÜKET KÖSZÖNJÜK.

  Hajdú-Bihar Megyei Kormányhivatal
  Balmazújvárosi Járási Hivatala

____________________________

Balmazújváros Város
Önkormányzata


4060 Balmazújváros
Kossuth tér 4-5.


Telefon:+36(52)580-102
Fax:+36(52)370-035

Web: www.balmazujvaros.hu

 

 

Copyright © 2018 Balmazújváros. Minden jog fenntartva.
Ma: 2018-07-15 van. PointLink.